ΘΣΝ: Προσωρινά κρατούμενος με εντολή της Εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης, ο Νίκος Σειραγάκης

Με διάταξη της εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος

Ο Νίκος Σειραγάκης οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (09/05) καθώς συνελήφθη (08/05) για παραβίαση περιοριστικού όρου. Σύμφωνα με το Βούλευμα με το οποίο έγινε δεκτό το αίτημα του για αποφυλάκιση, ήταν υποχρεωμένος να διαμένει εντός του Δήμου Καλαμαριάς, ωστόσο εντοπίστηκε από αστυνομικούς να στην περιοχή της Μενεμένης.

Με εντολή της εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης , ο 56άχρονος -σήμερα – πρώην προπονητής,  τελεσίδικα καταδικασμένος για παιδεραστία, επέστρεψε στη φυλακή και παραπέμφθηκε να παρουσιαστεί ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών το οποίο θα αποφασίσει αν θα διατηρηθεί η υφ’ όρον απόλυση ή αν θα ανακληθεί η απόφαση αποφυλάκισής του.

Σύμφωνα με τη συνήγορό του, Κυριακή Πακιρτζίδου ο Νίκος Σειραγάκης, δεν παραβίασε περιοριστικό όρο καθώς αναφέρει, στις 4 Μαΐου 2020, απέστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στην Εισαγγελία Γρεβενών, δια μέσου των φυλακών, δηλώνοντας τη διαμονή του σε νέα διεύθυνση στην περιοχή της Μενεμένης. Στο όνομα του έχει εκδοθεί μισθωτήριο συμβόλαιο και συμβόλαιο με εταιρία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος. Τα έγγραφα αυτά πρόκειται να υποβληθούν στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών, κατά τη συνεδρίασή του, αρμόδιο για να αποφανθεί.

_________________________________________

* GRTimes