Αγ.Πέτρος, Λευκίμμης: Καταγγέλλει αρπαγή και βιασμό της από το “δράκο της Λευκίμμης”- Είχε αποφυλακιστεί με το Ν.Παρασκευόπουλου

Εντοπίσθηκε σε αναζητήσεις από Αστυνομικούς της Ασφάλειας Λευκίμμης, καθώς είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της

Σε καλύβα, στην περιοχή Αγίου Πέτρου Λευκίμμης Κέρκυρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όπως μεταδίδει το ΑΠΕ- ΜΠΕ, εντοπίσθηκε (09/05) από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, 34άχρονη Αλβανή την οποία αναζητούσαν καθώς είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της , από το σύντροφό της.

Ως δράστης αναζητείται με ονομαστική καταγγελία στα στοιχεία του, ο 47άχρονος -σήμερα – επονομαζόμενος ως «δράκος της Λευκίμμης», ο οποίος παραδόθηκε τον Αύγουστο του 2010, καταζητούμενος ως δράστες βιασμών που είχε διαπράξει στον Κάβο της Κέρκυρας, σε βάρος Βρετανών τουριστριών.  Το 2012 καταδικάζεται σε 53 έτη ποινή κάθειρξης, για τρεις βιασμούς νεαρών τουριστριών από τη Βρετανία, ωστόσο ο ίδιος είχε αποδεχθεί και ομολογήσει τους δύο βιασμούς. Αποφυλακίστηκε 42χρόνια νωρίτερα, στις 5 Νοεμβρίου του 2018, με τις διατάξεις του “Νόμου Παρασκευόπουλου” της προηγούμενης Κυβέρνησης, και μετά την αποφυλάκισή του, διαμένει μόνιμα στη Λευκίμμη, με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, καθώς και απαγόρευση απομάκρυνσής του από την Κέρκυρα.

Είχε προηγηθεί το πρωί της Παρασκευής (08/05) αναγγελία εξαφάνισης στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας στη Λευκίμμη, από τον 32άχρονο Αλβανό σύντροφο της 34άχρονης ομοεθνούς του. Ο ίδιος στην καταγγελία του,  φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι το προηγούμενο βράδυ (07/05), είχαν συναντηθεί με τον 47άχρονο τον οποίο κατ ονομάζει ενώ υποστηρίζει ότι όταν ξύπνησε το επόμενο πρωί , διαπίστωσε την απουσία της συντρόφου του από το σπίτι τους.

Ύστερα από αναζητήσεις και έρευνες οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας, εντόπισαν το μεσημέρι του Σαββάτου (09/05) τη 34άχρονη Αλβανή σε καλύβα στην περιοχή του Αγίου Πέτρου (Παλαιοκαστρίτσα) Λευκίμμης. Όπως φέρεται να έχει καταθέσει η γυναίκα από την Αλβανία, στους Αστυνομικούς της Ασφάλειας Λευκίμμης, υποστηρίζει ότι ο 47άχρονος με βία την άρπαξε και την κρατούσε παρά τη θέλησή της, με απειλές για τη ζωής της τη βίαζε όλο το διάστημα της παράνομη κράτησής της. Η 34άχρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας με ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Κέρκυρας Ιωάννης Αϊβατίδης, «μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει λάβει παραγγελία για εκτέλεση της 34άχρονης γυναίκας, προς βεβαίωση της καταγγελίας της , για βιασμό».