ΘΣΝ: Ο ευχή του Γιάννη, να αποκτήσει ένα αστυνομικό αυτοκίνητο, πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της .. ΕΚΑΜ

Η ευχή 6άχρονου, ήταν να αποκτήσει ένα ηλεκτρικό αστυνομικό αυτοκίνητο, με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ Θεσσαλονίκης, συμμετείχε σε ξεχωριστή “αστυνομική επιχείρηση” μαζί με το δίδυμο αδελφό τους και τους φίλους τους

Ένα χαρούμενο, ζωηρό αγόρι εμφανίστηκε μπροστά μας, παρέα με το δίδυμο αδερφό του.
«Εύχομαι να αποκτήσω ένα ηλεκτροκίνητο αστυνομικό αυτοκίνητο»! Η ευχή του 6χρονου Γιάννη, στον οργανισμό Make A Wish, περιελάβανε και το δίδυμο αδελφό του, για να παίζουν μαζί. Τα δύο αγόρια δεν αποχωρίζονται μεταξύ τους, για το Γιάννη ο δίδυμός του, είναι ο φύλακας άγγελος του, το “αυτοκολλητάκι” του, η παρηγοριά του.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, ο Οργανισμός, «Πως θα μπορούσε άλλωστε να ζήσει μια τόσο μεγάλη ημέρα χωρίς εκείνον; Μα ο μικρός μας ήρωας είχε σκεφτεί και τον εμπλουτισμό της ευχής του: εκείνος, ο αδερφός του και η παρέα τους ως αστυνομικοί της SWAT , θα συμμετείχαν σε καταδίωξη κακών!
Μια γεμάτη ημέρα με τους φίλους του και πολύ παιχνίδι, ήταν το ιδανικό σκηνικό για τον Γιάννη, καθώς με την ασθένεια και τις θεραπείες, του είχαν λείψει και ήθελε να αναπληρώσει χρόνο μαζί τους! Μα δεν φαντάστηκε τη συνέχεια»…

Ο Διοικητής της ΕΚΑΜ Θεσσαλονίκης, μόλις ενημερώθηκε για την ευχή του 6χρονου Γιάννη, μέσω του «Make A Wish», ανέλαβε προσωπικά και οργάνωσε μια “εντυπωσιακή” επιχείρηση. Μέλη της ΕΚΑΜ Θεσσαλονίκης, εκπαίδευσαν και σκληραγώγησαν την “ομάδα των επίλεκτων”, και ξεκίνησε η καταδίωξη στο κυνήγι των κακών. Η αποστολή τους στέφθηκε με επιτυχία και όλοι μαζί έζησαν τη στιγμή.
Ο 6χρονος Γιάννης ήταν τόσο ευτυχισμένος και αισθανόταν ως να μην λείπει τίποτα από την ευχή του, όταν δύο μέλη της ΕΚΑΜ, του παρέδωσαν το αστυνομικό του αυτοκίνητο!
«Πρώτη φορά βλέπω το παιδί μου τόσο χαρούμενο. Περάσαμε άσχημες στιγμές, αλλά όλα έχουν διαγραφεί δια μαγείας σήμερα! Είμαστε τόσο ευτυχείς που συναντήθηκαν οι δρόμοι μας!» μας είπε η μητέρα του στο τέλος.

Με την ολοκλήρωση της ειδικής “αστυνομικής επιχείρησης”, ο 6άχρονος Γιάννης έλαβε τιμητική διάκριση, από τους Αστυνομικούς για τη δύναμη και την πυγμή που επέδειξε κατά την αστυνομική επιχείρηση .