ΘΣΝ: Κατέληξε η πρώην σύντροφος του πυγμάχου στα τραύματα από τα πυρά που δέχθηκε

Στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” κατέληξε, η ιδιοκτήτρια του τσιπουράδικου που δέχθηκε πυρά από τον πρώην σύντροφό της μέσα στο μαγαζί μπροστά στα παιδιά της και θαμώνες, πριν προχωρήσει και ο ίδιος σε αυτοχειρία

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της, λόγω των τραυμάτων της, σύμφωνα με γνωμάτευση των γιατρών ήταν κρίσιμη. Τα ξημερώματα (03/03) η 40χρονη Βίκυ Μπαζούκη κατέληξε στο Νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” της Θεσσαλονίκης. Ενώ η μεσαία κόρη της 40χρονης, η οποία επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού από διασπορά πυρών, παραμένει σε νοσηλεία εκτός κινδύνου ζωής.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 42χρονος δράστης και μετέπειτα αυτόχειρας Λεόντιος Βορριάς, εισήλθε το απόγευμα της Τετάρτης (02/03-19.30) στο τσιπουράδικο που διατηρούσε η 40χρονη και χωρίς οι παρευρισκόμενοι και οι θαμώνες να αντιληφθούν ότι έφερε κυνηγετικό όπλο στην κατοχή του, ακολούθησε την πρώην σύντροφό του στην κουζίνα. Η μεσαία κόρη της, στον κίνδυνο ζωής που αντιλήφθηκε,  μπήκε ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι για να αποτρέψει το έγκλημα, όταν ο 42χρονος πυροβόλησε τη 40χρονη Βίκυ Μπαζούκη και έπεσε αιμόφυρτη, βαρύτατα τραυματισμένη, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε αυτοχειρία πριν προλάβουν οι θαμώνες να αντιδράσουν.

Όσοι γνώριζαν τη σχέση του ζευγαριού, την περιγράφουν ως “περίπλοκη”. Με την 40χρονη να έχει υποβάλλει πέρισυ τον Ιανουάριο ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του 42χρονου, ο οποίος με την πρώην σύντροφό του, είχε ένα παιδί, καθώς ήθελε να απομακρυνθεί και να διασφαλίσει την ηρεμία στα τρία παιδιά της, περιγράφουν όσοι τους γνώριζαν.