ΘΣΝ: Ο πυγμάχος πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του, τραυμάτισε τη μια κορη της και προχώρησε σε αυτοχειρία

Με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, ο δράστης και αυτόχειρας στη Θεσσαλονίκη, είχε προανήγγειλε την πράξη του, ενώ σε βάρος του η πρώην σύντροφός του είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα καθως το διάστημα πριν χωρίσουν οι δυο τους είχαν συχνούς καυγάδες

«Δεν φοβήθηκα τον θάνατο» ήταν φράση στην τελευταία ανάρτηση του πυγμάχου Λεοντή Βορριά στα κοινωνικά δίκτυα, ο οποίος ως δράστης πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του Βίκυ Μπαζούκη και τραυματισε ελαφρά τη 17χρονη κόρη της από τα σκάγια του όπλου και στη συνέχεια έστρεψε το ίδιο όπλο και ως αυτόχειρας κατέληξε ακαριαία.

«Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε», έγραφε στο τελευταίο μήνυμά του ο Λεοντής Βορριάς, λίγες ώρες πριν εισβάλλει (02/03-19.30) ένοπλος στην καφετέρια ουζερί της πρώην συντρόφο του Βίκυ Μπαζούκη στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης 

«Μάθε πως να περνάς καλά χωρίς ποτό. Να μιλάς χωρίς κινητό. Να ονειρεύεσαι χωρίς ναρκωτικά, Να χαμογελάς χωρίς να βγάζεις σέλφι και να αγαπάς ανιδιοτελώς», έγραφε μεταξύ των τελευταίων αναρτήσεων της στα κοινωνικά δίκτυα η 40χρονη μητέρα.

Οπως ανέφεραν άτομα που γνώριζαν το πρώην ζευγάρι η 40χρονη Βίκυ Μπαζούκη είχε προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα κατά του 42χρονου πρώην συντρόφου της. Χωρίς να αντιληφθεί το όπλο που έφερε στην κατοχή του ο Πυγμάχος Λεοντής Βορριάς, και σε κατάσταση έξαρσης – όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, άρχισε να πυροβολεί εναντίον της. Από τα σκάγια τραυματίσθηκε ελαφρά η μία από τις δύο κόρες της γυναίκας .

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.