Θερμαϊκός, ΘΣΝ: Καταδρομική επίθεση με μολώτοφ στο Αστυνομικό Τμήμα

Καταδρομική επίθεση με ρίψεις αυτοσχέδιων εκρηκτικών μολώτοφ στο αστυνομικό τμήμα Θερμαϊκού, το οποίο βρίσκεται στους Νέους Επιβάτες, ανατολικά της Θεσσαλονίκης

UpDate: (02/12-23.00) Ταυτοποιήθηκαν δύο από τους δράστες και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για την επίθεση με μολώτοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης . Είχαν προσαχθεί (02/12-22.00) μεταξύ τεσσάρων υπόπτων από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης σε αναζητήσεις αμέσως μετά την επίθεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες απέρριψαν (02/12-20.30) τρεις μολώτοφ από τις οποίες ανεφλέγη μία, χωρίς  να αναφερθούν τραυματισμοί ή να προκληθούν ζημιές και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Είναι η δεύτερη σε διάστημα 15 ημερών επίθεση με μολώτοφ κατά Αστυνομικού Τμήματος  στη Θεσσαλονίκη. Ανήμερα του Πολυτεχνείου καταδρομική επίθεση με μολώτοφ είχαν πραγματοποιήσει άγνωστοι δράστες κατά του ΑΤ Συκεών Θεσσαλονίκης. Την ευθύνη για εκείνη τη επίθεση είχε αναλάβει λίγα 24ωρα αργότερα, με κείμενο σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η αυτοαποκαλούμενη ομάδα «Σταγόνες Νοέμβρη».