Βούλα: Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ αφόπλισαν και συνέλαβαν Ολλανδό υπό την επήρεια σε ψυχολογική έξαρση

Με όπλο που επιδείκνυε και με το οποίο επιχείρησε να πυροβολήσει, ο άνδρας από την Ολλανδία, δεσμεύτηκε από τους Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

Στο παρκινγκ του “Βο” στην περιοχή της Βούλας, Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής, κλήθηκαν (02/12-22.15) για άνδρα ο οποίος έφερε όπλο στην κατοχή του απειλούσε ενώ βρισκόταν εμφανώς υπό την επήρεια μέθης σε ψυχολογική έξαρση .

Ο Ολλανδός υπήκοος, όπως ταυτοποιήθηκε στη συνέχεια, κρίθηκε επικίνδυνος για τον ίδιο αλλά και τους Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ οι οποίοι συμμετείχαν στην επιχείρηση. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και αφορμή η οποία δεν έχει προσδιορισθεί, ο άνδρας όπλισε το όπλο που έφερε μπροστά στους Αστυνομικούς για να πυροβολήσει, ωστόσο προκάλεσε τεχνική εμπλοκή, με τα μέλη της ΔΙΑΣ να τον αιφνιδιάζουν πέφτοντας πάνω του και τελικά τον αφόπλισαν.

Ο Ολλανδός υπήκοος, συνελήφθη ωστόσο λόγω της κατάστασης του μεταφέρθηκε σε προστατευτική νοσηλεία στο Ασκληπιείο της Βούλας. Στην κατοχή του κατασχέθηκε το όπλο και ένα κουτί σφαίρες που κατείχε. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία ενώ ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας.