Έβρος: Αιφνιδίως παθών “έφυγε” εν ώρα Υπηρεσίας στην ΔΑ Ορεστιάδας ο Γιώργος Γκουτσίδης

Αισθάνθηκε αδιαθεσία εν ώρα Υπηρεσίας δεύτερη μέρας Χριστουγέννων, και κατέληξε ως αιφνιδίως παθών

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, κλήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομία Ορεστιάδας, ανήμερα δεύτερη ημέρα τα Χριστούγεννα (26/12) για συνδρομή στον 53άχρονο Υπαστυνόμο Γιώργο Γκουτσίδη, Διοικητή της Υπηρεσίας στο διαβατηριακό έλεγχο των Καστανιών Έβρου, ο οποίος αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του, πιθανόν από ανακοπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, του thrakinea.gr ο 55άχρονος Υπαστυνόμος με καταγωγή από τα χωριά του Έβρου, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ενός γιου και μιας κόρης.

Ο Γιώργος Γκουτσίδης κατά την πρόσφατη ΕλληνοΤουρκική κρίση στις Καστανιές, βρέθηκε στο «ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ» ενώ είχαν καταφθάσει δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την  άψογη συμπεριφορά και συνεργασία που επέδειξε . Ενώ επισημαίνεται η αγάπη για τον τόπο καταγωγής του και τους Ακρίτες του Έβρου.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του Αστυνομικού αναμένεται να προσδιορισθούν κατά τη διενέργεια της νεκροτομής στην Υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης.