“Θα ήθελα οι εισαγγελικές αρχές και η Πρυτανεία να είχαν δείξει την ίδια σπουδή στην υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος μου”

Δημοσια θέση έλαβε εις εκ των τριών αναφερόμενων ως ηθικοί αυτουργοί στην επίθεση εντός τους αμφιθεάτρου της ΑΣΟΕΕ και την επίθεση σε βάρος του αναπληρωτή καθηγητή της ΑΣΟΕΕ

Ο καθηγητής Παναγιώτης Διαμαντής, εξουσιοδότησε το συνήγορο του Αγη Τατση, να προβεί σε δημοσίευση δήλωση του, στην οποία αναφέρει, «Είναι προφανές οτι καταδικάζω κάθε πράξη βίας, χωρίς κανέναν αστερίσκο.

Με αφορμή όμως δηλώσεις  του θύματος που φωτογραφίζει εμένα και άλλους δύο καθηγητές, ως “υποκινητές” των επεισοδίων που έλαβαν χώρα σήμερα, δηλώνω ότι αύριο το πρωί θα καταθέσω ενώπιον των εισαγγελικών αρχών έγκληση εναντίον του. 

Κι εμένα μου προκαλεί απορία ο χρόνος που έλαβε χώρα το συμβάν δεδομένου ότι ο Αναστάσιος Δράκος, δικάζεται την Παρασκευή με την κατηγορία της συνέργειας σε τοκογλυφία.

Κατανοώ την σπουδή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, να διατάξει άμεσα έρευνα. Είναι επιβεβλημένη. Θα ήθελα όμως εισαγγελικές αρχές να είχαν δείξει την ίδια σπουδή στην υπόθεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας εις βάρος μου από το γνωστό κύκλωμα των τοκογλύφων- εκβιαστών, και να μην είναι ο φάκελος της δικογραφίας ακόμα και σήμερα, tabula rasa. Θα ήθελα επίσης οι πρυτανικές αρχές να είχαν δείξει την ίδια ευαισθησία απέναντι σε τόσο σοβαρές καταγγελίες κατά του αντιδίκου μου.»