Βίαιη επίθεση και ξυλοδαρμό σε βάρος καθηγητή της ΑΣΟΕΕ απο άτομα εξωπανεπιστημιακούς κουκουλοφόρους

Σε συνέχεια του φασισμού που επιχειρεί να επιβάλει η μειοψηφία στο χώρο των Πανεπιστημιακων Ιδρυμάτων, βίαιη επίθεση και ξυλοδαρμό υπέστη καθηγητής της ΑΣΟΕΕ ενώ παρέδιδε μάθημα στο αμφιθέατρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr οργανωμένο τάγμα εφόδου με κουκούλες και κράνη να κρύβουν τα χαρακτηριστικά τους, σε καταδρομικη που παραπέμπει σε δράσεις ομάδων που αυτοπροσδιορίζονται στον αντιεξουσιαστικο χώρο, εισέβαλλαν (11/01-15.30) στο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου και ενήργησαν βίαιη επίθεση και ξυλοδαρμό σε βάρος καθηγητή της Σχολής .

Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr ο καθηγητή παρέδιδε στο αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕ, στο μάθημα Χρηματοοικονομική Διοίκηση του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας όταν εισέβαλλε το τάγμα εφόδου- περίπου 10 ατομα- με καλυμμένα χαρακτηριστικά με κουκούλες, και τον γρονθοκοπησαν.

Αιφνιδιασμένοι οι φοιτητές στο κατάμεστο αμφιθέατρο επιχείρησαν να απωθήσουν τους δράστες της επίθεσης σε βάρος του Πανεπιστημιακού και προκλήθηκε ένταση καθώς προσπάθησαν να τον υπερασπιστούν.

Ο καθηγητής της ΑΣΣΟΕ μετέβη μόνος του στον Ευαγγελισμό, φέρει ελαφρά τραύματα στο πρόσωπο

Πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με επίκληση στους ισχυρισμούς του καθηγητή, υποδεικνύει τρεις καθηγητές, με τους οποίους βρίσκεται σε αντιπαράθεση. Ενώ πηγές από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο αναφέρουν για τις εκκρεμείς υποθέσεις του καθηγητή με τη Δικαιοσύνη, ότι δεν έχουν εκδοθεί τελεσίδικες αποφάσεις.