Συνελήφθη ο Κινέζος δολοφόνος της Yin Qui Yun το πτώμα της είχε εντοπισθεί σε βαλίτσα

Συνελήφθη ο εραστής και δολοφόνος της Κινέζας Yin Qui Yun, το πτώμα της οποίας είχαν εντοπίσει το Δεκέμβριο του 2020, κυνηγοί σε βαλίτσα στην περιοχή Καζα Βιλίων Αττικής

Τζόγος, τοκογλυφικές απολαβές και υπόσχεση έρωτα, περιπλέκονται στη δολοφονία της 36χρονης Κινέζας Yin Qui Yun, το πτώμα της οποίας είχε εντοπισθεί σε βαλίτσα στην Καζα Βιλίων Αττικής (29/12 2020).

Στο πλαίσιο της έρευνας από βιντεοληπτικό υλικό και μαρτυρίες ομοεθνών της Yin Qui Yun,  και προσώπων που είχαν επαφή μαζί της, προέκυψαν τα στοιχεία του 47χρονου επίσης Κινέζου Wei Libin ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος γαι τη δολοφονία της. Ωστόσο ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Όπως προέκυψε σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, οι δύο Κινέζοι από κοινού είχαν παρουσία στο καζίνο της Πάρνηθας και σε χώρο αναψυχής  που διατηρούν Κινέζοι στην Chinatown στο Μεταξουργείο τζογάροντας χρηματικά ποσά. Η 36χρονη Κινέζα Yin Qui Yun, φέρεται να δάνειζε χρήματα με τόκο σε τζογαδόρους και ήταν το εισόδημα βιοπορισμού της, ενώ ο 47χρονος επίσης Κινέζος Wei Libin διατηρεί διαμερίσματα σε ακίνητο στον Πειραιά και είχε απολαβές από μισθώματα.

Πριν από περίπου ένα χρόνο – από την εξαφάνισή της- προσέγγισε με ερωτική διάθεση την Yin Qui Yun και φέρεται να του είχε διαθέσει πόσο ύψους €10.000, χωρίς ωστόσο ο Wei Libin να αποπληρώσει της οφειλή του. Φέρεται να προχώρησε στη δολοφονία της 36χρονης Κινέζας και για να αποκρύψει το πτώμα της το τοποθέτησε σε βαλίτσα την απέρριψε σε δασική έκταση στην Ανατολική Αττική. Σε αυτό το σημείο κυνηγοί εντόπισαν το πτώμα της γυναίκας για την οποία είχε εκδοθεί αναγγελία αναζήτησης αγνοούμενου προσώπου.

Ο κατηγορούμενος και προσδιορισμένος ως δράστης δολοφονίας της 36χρονης Κινέζας με την ποινική δικογραφία παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.