Βίλια, Αττικής: Ταυτοποιήθηκε το πτώμα της γυναίκας στη βαλίτσα

Ταυτοποιήθηκε το πτώμα της γυναίκας που εντοπίσθηκε από κυνηγό μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια Αττικής με την ολοκλήρωση εργαστηριακών εξετάσεων και δείγμα DNA από συγγενείς της, οι οποίοι είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της

Στην 38άχρονη Κινέζα Lin Qui Yun για την οποια είχε δηλωθεί εξαφάνιση στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας, από τον περασμένο Οκτώβριο (2020), ταυτοποιήθηκε το πτώμα της γυναίκας που εντοπίσθηκε απο κυνηγο σε βαλίτσα στην περιοχή Κάζα στα Βίλια Αττικής . Η Κινέζα Lιn Qiu Yun ζούσε μόνιμα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, και είχε εξαφανιστεί από τις 17 Οκτωβρίου 2020, στην περιοχή του Μεταξουργείου. Την ημέρα της εξαφάνισής της, η 38άχρονη Κινέζα, με ύψος 1.55 σε κανονικό βάρος, φορούσε μαύρα παπούτσια, τζιν παντελόνι, μαύρο μπουφαν και καφέ τσάντα. Με σχετικό αίτημα των οικείων της (24/10) εκδόθηκε αναγγελία εξαφάνισης και υπήρξε δημοσιοποίηση των στοιχείων της , καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Με την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς δεν εντόπισε κακώσεις καθώς το πτώμα ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση λόγω μεγάλου χρόνου , η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη. και επειδή η γυναία ήταν νεκρή επί μεγάλο διάστημα -επομένως ήταν σε προχωρημένη σήψη-, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, οι δράστες φέρεται να τη σκότωσαν -πιθανότατα δια στραγγαλισμού- και αμέσως να την έβαλαν στη βαλίτσα.  Η έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας για τους δράστες της δολοφονίας της Κινέζας.