Συνελήφθη απο την Ασφάλεια Αττικης ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας

Καταζητούμενος για περισσότερο από ένα χρόνο σε εκτέλεση εντάλματος, κλιμάκιο του Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν στη σύλληψη του καταζητούμενου Αρτεμη Σωρρα.

Σε διαμορφωμένο υπόγειο δοαμερίσματος μέλους της “Ελλήνων Συνέλευσις”, στο οποίο είχαν “κλείσει” παράθυρα και  τις πόρτες, διέμενε ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας.

Όπως ανέφεραν στους Αστυνομικούς, δεν έβγαινε από τον διαμορφωμένο χώρο με το μέλος της Οργάνωσης να του μεταφέρει τροφοδοσία και είδη πρώτης της ανάγκης τους 14μήνες που παρέμενε καταζητούμενος ο Αρτέμης Σώρρας.

Στα στοιχεία του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του Βαϊα Ρουγκλιου είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης καθως έχαν καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης οχτω ετών (17/03 2017) χωρίς αναστολή με την κατηγορία για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος.

Στ στοιχεία του ζεύγους Σώρρα- Ρουγκλιου, είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιnterpol καθώς ο Αρτεμης Σωρρας διατηρεί επαφές στη Γερμανία, ενώ δούλευε ως οδηγός φορτηγού διεθνών μεταφορών.

Η Βάια Ρουγκλίου παραδόθηκε στις Αρχές, όταν η απόφαση του Εφετείου Πάτρας μείωσε την ποινή της -από οκτώ ετη κάθειρξης- σε τρία χρόνια εξαγοράσιμη. Με καταβολή εγγυοδοσιας €40.000 αφέθηκε ελεύθερη.

Αν και είχαν ακολουθηθεί όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες για τον εντοπισμό του Αρτέμη Σωρρα με άρση τηλεφωνικου απορρήτου και αναζητήσεις σε δηλωμένες οικίες και σημεία που εντόπιζαν παρουσία του, παρέμενε καταζητούμενος.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής (16/06) ύστερα απο αξιοποίηση πληροφοριών προχώρησαν στη σύλληψη του Αρτέμη Σωρρα, στο υπόγειο διαμερισματος στην περιοχή του Αμλιμου όπου είχε καταφύγει όλο το διάστημα της αναζήτησης του απο τις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr ο Σωρρας είχε αλλάξει την εμφάνισή του, καθώς συνελήφθη με μακριά μαλλιά και γενειάδα.

Για την ποινική του μεταχειριση πρόκειται να μεταγχθεί ενώπιον του Εφέτη Ανακριτή προς κύρωση του εντάλματος σύλληψης και στη συνέχεια στον Εισαγγελέα.