Κάθειρξη οχτώ ετών χωρίς αναστολή στον Αρτέμη Σώρρα και τη σύζυγό του

Ποινή κάθειρξης οχτώ ετών χωρίς αναστολή επέβαλε το Δικαστήριο της Πάτρας στον Αρτέμη Σώρρα και τη σύζυγό του με την κατηγορία γαι υπεξαιρεση.

Με ένταλμα σύλληψης μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του ζεύγους Σώρρα – Ρουγκλίου αναζητούνται για να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη φυλακή.

Μηνυτής στην υπόθεση που εκδικάστηκε  (17/03) στο δικαστήριο της Πάτρας, ειναι ο Γρηγορης Δώσης, πρώην συνεργάτης του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος καταγγέλλει ότι του απέσπασε #€100.000 την περίοδο που είχαν συνεργαστεί σε επιχείρηση με παιδότοπους. Στην ίδια υπόθεση μηνυτής εμφανίζεται και ο κουμπάρος του δικηγόρος Πατρέων, ο οποίος είχε δώσει στον Αρτέμη Σώρρα το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του, ώστε  να το πουλήσει και τον “αποπλήρωσε” με ληγμένα δηνάρια Κουβέιτ.

Η απόφαση έχει μη ανασταλτικό χαρακτήρα και οι δύο κατάδικοι (σε πρώτο βαθμό) ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του, Βάια Ρουγκλίου, αναζητούνται για να συλληφθούν, ώστε να μεταχθούν στη φυλακή. Ηταν η Εισαγγελέως η οποία διέταξε την άμεση εκτέλεση της απόφασης καθώς ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του, δεν παρευρέθηκαν στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκαν απο το δικηγόρο τους.