Αναζητήσεις για το ζεύγος Σώρρα- Ρουγκλίου, με τη δικαιοσύνη να απορρίπτει αίτημα άρσης απορρήτου

Αναζητούνται ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του Βαία Ρουγκλίου με ένταλμα σύλληψης σχεδόν μια εβδομάδα. Οι Δικαστικές Αρχές ωστόσο απέρριψαν το αίτημα άρσης απορρήτου για γεωεντοπισμό ίχνους των αναζητούμενων με ενταλματα.

Οι έρευνες για τα κλιμάκια της ΕΛΑΣ στην επικράτεια συνεχίζονται για έκτο 24άωρο από την ανακήρυξη της καταδικαστικής απόφασης κάθειρξης 8ετών από το Εφετείο Κακουργημάτων Πατρας  (17/03).

Ωστόσο η απόφαση από το τμήμα Ποινικής Δίωξης της Εισαγγελίας Αθηνών ηταν απορριπτική στο αίτημα για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών της ΕΛΑΣ. Οι ελληνικές Αρχές προκειμένου να εντοπιστεί το ηλεκτρονικό ίχνος και να προκύψει γεωεντοπισμός για το σημείο από το οποιο αναρτήθηκε το βίντεο – διάγγελμα του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του Βαίας Ρουγκλίου ζήτησαν από τις Εισαγγελικές Αρχές.
Όπως αποτυπώνεται, στο σκεπτικό της απόρριψης στο αίτημα βασίστηκε στο γεγονός πως δεν προβλέπεται άρση του απορρήτου των επικοινωνιών σε αναζητούμενους.

Με πληροφορίες και εφόδους σε σπίτια και γραφεία αναζητείται η παρουσία του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του Βαίας Ρουγκλίου. Οι έρευνες σε Αττική και Αχαΐα, δεν έχουν αποκαλύψει τους δύο αναζητούμενους.