Στην ΕΛΑΣ διαβιβάστηκε το ένταλμα για τις αναζητήσεις του Βουλευτή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση

Διαβάστηκε στις Αστυνομικές Αρχές το ένταλμα αναφορικά με τη σύλληψη του ανεξάρτητου πλεον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.

Τα όσα διατύπωσε στη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή (15/06) κατά τη συζήτηση για την πρόταση μομφής ο μέχρι πρότινος Βουλευτής της Χρυσής Αυτής Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, προκάλεσε Εισαγγελική παρέμβαση .

Με τάχιστες διαδικασίες ασκήθηκε στο πλαίσιο προκαταρκτικής ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του, και σημερα (16/06) διαβιβάστηκε στην ΕΛ.ΑΣ σε Αναζήτηση, του ανεξαρτήτου πλέον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.

Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ εντόπισε (15/06-21.00) το Βουλευτικό όχημα του Μπαρμπαρούση, στα διόδια του Ρίο, στην ΕΟ Αθηνών Πατρών, χωρίς να έχει εξακριβωθεί αν ο ίδιος επέβαινε σε αυτό, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, χωρίς να ακινητοποιεί το όχημα.

Τις αναζητήσεις για τον ανεξάρτητο Βουλευτή Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ενώ αναζητείται και στην εκλογική του περιφέρεια την  Αιτωλοακαρνανία.