Σύμη: «Είχα πιει και δεν θυμάμαι τίποτα»- Υποστηρίζει ο Αλβανός για την απόπειρα βιασμού

Ζήτησε συγγνώμη, υποστήριξε οτι ειχε καταναλώσει αλκοόλ ενώ αρνήθηκε την απόπειρα βιασμού στην ιδιοκτήτρια του cafè στη Σύμη, ο Αλβανός κατηγορούμενος

Απολογήθηκε ο 30χρονος Αλβανός για την επίθεση σε 32χρονη μέσα σε καφετέρια στη Σύμη, με πρόθεση την απόπειρα βιασμού σε βάρος της. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται τις πράξεις του καθώς τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

«Ζητώ συγγνώμη για ό,τι συνέβη. Ήμουν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν θυμάμαι τίποτα. Είμαι οικογενειάρχης, έχω ένα μικρό παιδί και σε καμία περίπτωση δεν αποπειράθηκα να βιάσω την κοπέλα» υποστήριξε ο 30χρονος Αλβανός.

Σφη δικογραφία περιλαμβάνεται βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης με τον 30χρονο Αλβανό να έχει κλείσει την πόρτα της επιχείρησης, να αιφνιδιαζει τη και να φιλά τη γυναίκα παρά τη θέλησή της, ενώ εκείνη προσπαθεί να τον απωθήσει ενώ φώναζε «πήγαινε έξω, άσε με, σεβάσου με» ενω τον ενημέρωσε «έχω κάμερα, φύγε» με το δράστη να εμμένει στις προθέσεις του.

«Έκλεισε την πόρτα του μαγαζιού, δεν μ’ άφηνε να βγω και μετά, απλά επιχείρησε με το δικό του τρόπο να με πάρει αγκαλιά, με φίλαγε χωρίς να το θέλω. Στη γλώσσα του μίλαγε, δεν καταλάβαινα. Εγώ του έλεγα απλά να βγει έξω και να με αφήσει ήσυχη«

»Όταν ήμουν πεσμένη, μου έδινε χαστούκια, το κεφάλι μου κάποια στιγμή το χτύπησα στη φωλιά της πυροσβεστικής. Εγώ έχανα τις αισθήσεις μου, οπότε είχα κάποια κενά μετά. Με φιλούσε, ενώ ήμουν λιπόθυμη… Μετά δεν πρόλαβε να κάνει κάτι. Σπάσανε την πόρτα απ’ έξω και με πιάσανε. Έχω κάποιους μώλωπες στο σώμα, τα χείλη μου ήταν φουσκωμένα» ανέφερε για την επίθεση η 32χρονη, ω οποία κατάφερε να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Στην παρουσία των αστυνομικών ο 30χρονος Αλβανός αντέδρασε και τους επιτέθηκε πριν το συλλάβουν.