Αμυγδαλέζα: Παρενόχληση στη Σχολή της ΕΛΑΣ δέχθηκε Αστυνομικός από μία Δόκιμο Υπαστυνόμο

Αστυνομικός καταγγέλλει ότι δέχεται ερωτικές παρενοχλήσεις από δόκιμο Υπαστυνόμο στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛΑΣ στην Αμυγδαλέζα, και βρίσκεται αντιμέτωπος με την απόταξη

Στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου, Αστυνομικός κατήγγειλε ότι δεχόταν παρενόχληση από δόκιμο της Σχολής Αξιωματικών Αμυγδαλέζας, καθώς δεν είχε ενδώσει στα  ερωτικά της καλέσματα.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, η δόκιμος Αξιωματικός της  ΕΛΑΣ υπέβαλλε – οπως αναφέρει – ψευδή σε βάρος του καταγγελία ότι της άσκησε βια. Από την Υπηρεσία του, διατάχθηκε ΕΔΕ και του επιβλήθηκε “στέρηση” βαθμού.

«Είναι έκφραση διαστροφής. Σαν σε ταινίες, που τις βλέπουμε, αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζήσω κάτι τέτοιο. Επέλεξα να εμφανιστώ στην τηλεόραση, γιατί δεχόμουν και δέχομαι απειλές για τη ζωή μου», καταγγέλλει ο Αστυνομικός, για νεαρή δόκιμο Υπαστυνόμο.

Σύμφωνα με τον εγκαλών,  η Δόκιμος Υπαστυνόμος με υποστήριξη προϊσταμένων της προέβη σε συκοφαντική δυσφήμιση, εξαπέλυε απειλές και ύβρεις μεταξύ άλλων κατά Αξιωματικού της ΣΑΕΑ με την ανοχή όπως αναφέρεται και της διοίκησης της Αστυνομικής Ακαδημίας.

«Υπήρξαν πολλά περιστατικά. Υπήρχε εμμονή. Ακόμη και εν ώρα υπηρεσίας, η συγκεκριμένη προέβη σε άσχημες χειρονομίες και μιλούσε για μένα άσχημα, “ααα ήρθε ο @@@”. Δεν είναι φυσιολογικό. Ήθελε την επαφή μαζί μου, όχι στην οικία μου, αλλά στην υπηρεσία. Παράνομες βιντεοσκοπήσεις, ηχογραφήσεις… Κι άλλα. Τα κρατούσε η ίδια. Ειπώθηκε από την πλευρά της, ότι την ικανοποιούσε να με βλέπει και να με ακούει. Με προσέγγισε και ερωτικά. Δεν έχει κάνει με ηλικία ή φύλο…», υποστήριξε μεταξύ των άλλων ο αστυνομικός.