Στον Εισαγγελέα για ενδοοικογενειακή βία ο λαικος τραγουδιστή για βίαιο επεισόδιο σε βάρος της συντρόφου του

Συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα για ενδοοικογενειακή βία ο γνωστός τραγουδιστής του λαϊκού πάλκου Θέμης Αδαμαντίδης μετα από καταγγελία σε βάρος του για ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Ο 64χρονος τραγουδιστής το βράδυ της Πέμπτης (30/06) με τη σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη, βρέθηκαν σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών επί της οδού Γούναρη στην Άνω Γλυφάδα. Όπως έχει καταγγείλει το πρωην μοντελο και παρουσιάστρια του Hight tv, σύντροφος του λαϊκού τραγουδιστή, αφορμή για μεταξύ τους λογομαχία στάθηκε το γεγονος ότι κοιταξε το κινητό της τηλέφωνο, κίνηση που ενόχλησε το Θέμη Αδαμαντίδη.

Ακολούθησε επεισόδιο μπροστά σε θαμώνες της επιχείρησης και τους ιδιοκτήτες του καταστήματος τυχερών παιχνιδιών με τον λαϊκό τραγουδιστή εκτος εαυτού. Το επεισόδιο που εχει καταγραφεί και από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης τυχερων παιγνιων εξελίχθηκε σε ξυλοδαρμό της Βαρβάρας Κίρκη.
Το πρωί της Παρασκευής (01/07) η Βαρβάρα Κίρκη, μετέβη στο Α Γραφείο Αντιμετώπισης περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας Νοτιοανατολικής Αττικης στο Τμήμα του Αλίμου και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη, ζητώντας την ποινική του δίωξη. Το απόγευμα της Παρασκευής (01/06) καθώς το παραπεμτικό για ιατροδικαστική εξέταση που έλαβε η καταγγέλλουσα θα εκτελεστεί τη Δευτέρα (04/07) μετέβη σε εφημερεύων Δημόσιο Νοσοκομείο για ιατρική γνωμάτευση.

Με συντονισμένες ενέργειες κλιμάκιο της υπηρεσίας εντόπισε τον Θέμη Αδαμαντίδη σε χώρο της Λ.Αλεξάνδρας και προχώρησαν στη σύλληψη του λαϊκού τραγουδιστή στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Το πρωί του Σαββάτου (02/07), ο Θέμης Αδαμαντίδης παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα, ο ιδιος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ υπέβαλε και ο ιδιος σε βάρος της Βαρβάρας Κίρκη έγκληση για ψευδή καταμήνυση.
Όταν μια κατάσταση επαναλαμβάνεται παύει να είναι είδηση, όπως η συλλήψεις του Θέμη Αδαμαντίδη το 2021, σε χωρους χώρους διεξάγονται παράνομα τυχερά παίγνια. Το Φεβρουάριο είχε συλληφθεί σε σπίτι στην Κυψέλη ενώ ήταν σε εφαρμογή τα μέτρα περιορισμού διασποράς του κορονοϊού, με άλλους 17 χαρτοπαίχτες στα τραπέζια και τον ιδιοκτήτης της παράνομης λέσχης. Τον Απρίλιο, σε επιχείρηση της ΔΙΜΕΑ είχε συλληφθεί ξανα σε διαμέρισμα στην περιοχή της πλατείας Βάθη, μετά απο καταγγελία για λειτουργία παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης. Ενώ τον Ιούνιο μεταξύ άλλων πενήντα θαμώνων σε χώρο που λειτουργούσε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, ειχε συλληφθεί και παλι ο Θέμης Αδαμαντίδης, ενώ έπαιζε «φρουτάκια» σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές κατά την έφοδο των αστυνομικών στο χώρο του “παράνομου καζίνο”.