Χαλάνδρι: Ελεύθερος με όρους ο οδηγός του δεύτερου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό τον 18χρονο Παναγιώτη Κυριάκη

Με επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του ο 19χρονος οδηγός στο δεύτερο όχημα στο θανατηφόρο δυστύχημα στο Χαλάνδρι με το 18χρονο φίλος του να καταλήγει νεκρός

Ο 19χρονος κατηγορούμενος απολογήθηκε για την κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος που αφορά την επικίνδυνη οδήγηση που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου. Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε ότι έκαναν “κόντρες” με το 18χρονο φίλο του Παναγιώτη Κυριάκη, που τραυματίσθηκε θανάσιμα όταν συγκρούστηκε το όχημα που οδηγούσε σε δέντρο στην Λεωφόρο Παπανικολή στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητο του, και προηγηθηκε ενω ακολουθούσε ο 18χρονος Παναγιώτης Κυριάκης, όταν σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα.

Ανακριτής και Εισαγγελέας επέβαλαν στον 19χρονο κατηγορούμενο περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης οδήγησης και της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.