πλ.Βάθη: Συνελήφθη (ξανά) σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη ο Θέμης Αδαμαντίδης

Σε επιχείρηση της ΔΙΜΕΑ εντός διαμερίσματος στην περιοχή της πλατείας Βάθη, με καταγγελία για παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, μεταξύ των θαμώνων συνελήφθη και ο λαϊκός τραγουδιστής

Με τη συνδρομή κλιμακίου της Ασφάλειας Αττικής, σε κοινή επιχείρηση (17/04) της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, συνελήφθη μεταξύ των περίπου 30θαμώνων και ο λαϊκός τραγουδιστής, Θέμης Αδαμαντίδης. Πριν από δυο μήνες (27/02) ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής είχε συλληφθεί σε έφοδο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης σε μονοκατοικία επί της οδού Σύρου στην Κυψέλη, από κοινού με αλλά 18θαμώνες στο χώρο, και του είχε επιβληθεί πρόστιμο.

Σε συνέντευξή του με αφορμή την προηγούμενη σύλληψή του, ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, είχε αναφερθεί σε «μια συνάντηση φίλων», και περιέγραψε ότι, «Δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS». Σε ερώτηση αν η σύλληψη ως γεγονός, επηρέασε την ψυχολογία του, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, «γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ».

Στους συλληφθέντες με τη διαδικασία του αυτοφώρου επιβλήθηκαν πρόστιμα  μεταξύ των οποίων και στους διοργανωτές. Όπως προβλέπεται ο Νόμος ορίζει πρόστιμο ύψους €5.000 για την επιχείρηση, €3.000 στον υπεύθυνο- διοργανωτή και €300 στον καθένα από τους παρευρισκόμενους.