Ομόνοια: Συλλήψεις σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη μαζί και ο Θέμης Αδαμαντίδης

Σε έφοδο της ΕΛΑΣ σε χώρο που λειτουργούσε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, στην περιοχή της Ομόνοιας μεταξύ των 50 θαμώνων συνελήφθη, και ο λαϊκός τραγουδιστής 

Όταν μια κατάσταση επαναλαμβάνεται παύει να είναι είδηση, όπως η σύλληψη μεταξύ άλλων πενήντα θαμώνων σε χώρο που λειτουργούσε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, του Θέμη Αδαμαντίδη. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, έπαιζε «φρουτάκια» σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές κατά την έφοδο των αστυνομικών στο χώρο του “παράνομου καζίνο”. Από τις αρχές του έτους είναι η τρίτη σύλληψη του λαϊκού τραγουδιστή σε χώρο που διεξάγονται παράνομα τυχερά παίγνια.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, με αφορμή την προηγούμενη σύλληψή του, ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής, είχε αναφερθεί σε «μια συνάντηση φίλων», και περιέγραψε ότι, «Δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS». Σε ερώτηση αν η σύλληψη ως γεγονός, επηρέασε την ψυχολογία του, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, «γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ».

Οι θαμώνες οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφάλεια Ομονοίας, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκαν ελεύθεροι. Στο Αυτόφωρο παραπέμφθηκε για να δικαστεί ο υπεύθυνος του καταστήματος, ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 30 ηλεκτρονικούς υπολογιστές και χρήματα.