Στη ΔΕΘ, δίνουν "ραντεβού" οι ένστολοι.

Θερμός ..αναμένεται ο Σεπτέμβρης, αφού ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, τα προεδρεία των Συνδιακιστικών Σωματείων των ενστόλων, απευθύνου “προσκλητήριο αγώνα”.

IMG_0826
Σε κοινή ανακοινωσή τους, τα προεδρία των Αστυνομικων (ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ) κάνουν λόγο “σε νέα αναίτια, άδικη και καταστροφική επίθεση, που δέχονται τα ασφαλιστικά τους ταμεία, στη μη συμμόρφωση της Κυβέρνησης στις αμετάκλητες αποφάσεις του ΣτΕ και τη συνεχιζόμενη μισθολογική τους απαξίωση, στην αποδυνάμωση του αξιόμαχου των Υπηρεσιών όλων των Σωμάτων, στην προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά των κυβερνώντων που αποφασίζουν για “εμας χωρίς εμάς” -αναφέρουν χαραρακτηριστικά.
Οι συνδικαλιστές των Αστυνομικών ανακοινώνουν την παρουσία τους στη ΔΕΘ, και όπως αναφέρουν ότι θα συνεχίσουν την αγωνιστική τους πορεία  «στα Μνημονίων της εξαθλίωσης, της προσβολής της αξιοπρέπειάς μας και της πλήρους υποβάθμισης της υπηρεσιακής μας προσφοράς και προοπτικής». Προθεσή του όπως τονίζουν  ” να στείλουν ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση και τους «τροϊκανούς» εντολείς της”, ενώ καλούν τους συναδέλφους τους να «κλείσουν αυτιά και μάτια» σε όσους επιμελώς καλλιεργούν την ηττοπάθεια ανάμεσά τους, παίζοντας το παιχνίδι όσων προπαγανδίζουν την εικονική πραγματικότητα της εξόδου της χώρας μας από την κρίση και άρα την υποστολή της σημαίας του αγώνα.

Λεπτομέρειες για τον χρόνο και τον τόπο εκδήλωσης των διαμαρτυριών των ένστολων, θα γίνουν γνωστές τις προσεχείς ημέρες.