“Σήμερα και μετά την σύλληψη του τζιχαντιστή του ISIS – αιτούντα άσυλο – στην δομή του Ελαιωνα, τι έχει να πει ο τέως Υπουργός, κος Τόσκας;”

Μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν στις αντιδράσεις της τοτε πολιτικής ηγεσίας με αφορμή τη σύλληψη του τζιχαντιστή στη δομή του Ελαιώνα, απο τον πρόεδρο της ΠΟΣΥΦΥ

Το χαρακτηρισμό “ανεύθυνοι και επικίνδυνοι” του τότε, Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, για τις δηλώσεις Συνοριακών για την είσοδο τζιχαντιστών με τις μεταναστευτικές ροές, επαναφέρει με αφορμή τη σύλληψη του 27άχρονου τζιχαντιστή στην ανοιχτή δομή του Ελαιώνα,  ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ,  Παναγιώτης Χαρελας.

«Τον Απρίλιο του 2016 αυτός ήταν ο χαρακτηρισμός του τότε Υπουργού Προστασίας του Πολίτη προς εμάς τους συνοριοφύλακες γιατί τολμήσαμε να πουμε πως έτσι όπως παμε, θα μας περάσουν τζιχαντιστές στη χώρα μας, για αυτό χρειάζεται προσοχη και οργάνωση.
“Ανεύθυνους και επικίνδυνους” μας χαρακτήρισε τότε. Και αυτός, αλλά την ίδια αντιμετώπιση είχαμε και από την τότε Φυσική Ηγεσία που έσπευσαν άμεσα με Δελτια Τυπου να μας “σταυρώσουν”. Έως τότε είχαν εισέλθει παράνομα από τα νησιά τον τελευταίο χρόνο σχεδόν 1.000.000 μετανάστες μαζί με πρόσφυγες.
Αυτά που αναφέραμε τότε, τα είχαν “ξεστομίσει” πριν από μας και κορυφαία τότε στελέχη της Κυβέρνησης. Παρόλα αυτα ο σκοπός της συνδικαλιστικής φίμωσής μας από τον τότε Υπουργό κρατούσε καλά.
ΕΔΕ, κλήσεις σε ανακριτή για τις δηλώσεις, στοχοποίηση του συνδικαλιστικός μας κινήματος. Εμείς συνεχίσαμε.
Σήμερα και μετά την σύλληψη του τζιχαντιστή του ISIS – αιτούντα άσυλο!!!! – στην δομή του Ελαιωνα, τι έχει να πει ο τέως Υπουργός κύριος Τόσκας ; Ποιος ήταν τότε ανεύθυνος και επικίνδυνος ; Ποιος ψεύδονταν τότε;
» διερωτάται ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ  .