Καμίνια: Συνελήφθησαν δυο από τους Πακιστανούς δράστες του τάγματος εφόδου στο διαμέρισμα των ομοεθνών τους

Δράστες και θύματα Πακιστανοί μέλη αντίπαλων ομάδων σε οργανωμένη εγκληματική δραστηριότητα, στη φονική εισβολή στο διαμέρισμα στα Καμίνια του Πειραιά

Με την εξακρίβωση στοιχείων των Πακιστανών θυμάτων της επίθεσης στη φονική εισβολή (20/11) στο διαμέρισμα στα Καμίνια του Πειραιά και με αξιοποίηση πληροφοριών,  στο κέντρο της Αθήνας, πλήρωμα της ΟΠΚΕ προχώρησε στον εντοπισμό του κρησφύγετου των δραστών. Οι Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη δύο Πακιστανών, 17άχρονο και 24άχρονο, μέλη του τάγματος εφόδου, οι οποίοι συμμετείχαν στης δολοφονίας του 29άχρονου ομοεθνούς του και τον τραυματισμό των συνενοίκων του.

Οι δυο Πακιστανοί δράστες οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και κατά την εξέτασή τους, ομολόγησαν τη συμμετοχή τους στην έφοδο συο διαμέρισμα στα Καμίνια. Πρόκειται για λαθρομετανάστες, σεσημασμένοι σε παράνομες δραστηριότητες,  διακίνησης ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων στο κέντρο της Αθήνας.

Ως κίνητρο για την οργανωμένη φονική εισβολή, οι συλληφθέντες Πακιστανοί απέδωσαν αντιπαράθεσή τους, με τα μέλη της αντίπαλης συμμορίας ομοεθνών τους για τον έλεγχο στη διακίνηση ναρκωτικών και τσιγάρων στο κέντρο της Αθήνας.

Η έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό όλων των  Πακιστανών, μελών του τάγματος εφόδου στη φονική εισβολή στα Καμίνια, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με τη σε βάρος τους ποινική δικογραφία, οι δύο Πακιστανοί παραπέμφθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πειραιά.