“Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο της ΣΚΟΕ -η εκλογή του οποίου έγινε -πριν τις εκλογές”

Σε καταγγελία προέβη ο Αστυνομικός και εκπαιδευτής σκοποβολής, Τάσος Κορακάκη, μια ημέρα πριν τις αρχαιρεσίες για το νέο ΔΣ Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, βάσει του καταστατικού.. “πρέπει απαραίτητα να είναι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής του Νομού Αττικής” (!)

Πριν από τέσσερις ημέρες  (21/11) ο Αστυνομικός και εκπαιδευτής σκοποβολής, πατέρας της Χρυσής Ολυμπιονίκη Τάσος Κορακάκης την υποψηφιότητα του για τις επερχόμενες εκλογές στη ΣΚΟΕ. Ωστόσο μια ημέρα πριν τή διεξαγωγή των εσωτερικών αρχαιρεσιών (26/11), διαπίστωσε ότι το ΔΣ έχει “εκλεγεί” πριν καν διεξαχθούν οι εκλογές..

“Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο της ΣΚΟΕ η εκλογή του οποίου έγινε πριν τις εκλογές!!!!!!!!!!

ΣΚΟΕ

Και αυτό γιατί (όπως βλέπουμε στην φωτογραφία) στο άρθρο 15 παρ.3 του καταστατικού της ΣΚΟΕ ο Πρόεδρος, ο Γεν.Γραμ., ο Ταμιας, οι πρόεδροι των επιτροπών σταθερού και πηλινου στοχου και οι δύο εκπρόσωποι των μη Ολυμπιακών Αγωνίσματα στο Δ.Σ της ΣΚΟΕ πρέπει απαραίτητα να είναι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής του Νομού Αττικής!!!!!!!!! Μήπως θα ήταν καλύτερο να βάλετε οδό και αριθμό;

Οι υπόλοιποι δεν είναι Ελληνες και δεν έχουν δικαίωμα να υποβάλουν υποψηφιότητα για τα παραπάνω. Βέβαια δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα από τον Νομό Αττικής. Τα πρόβατα υπό ελεγχο!!! Η συνέχεια το Σάββατο στις εκλογές της ΣΚΟΕ“.