Ομολόγησε ο 22άχρονος, σκότωσε τον 20άχρονο φοιτητή για διακίνηση κάνναβης

Ομολόγησε ο 22άχρονος ο οποιος προσήχθη ως ύποπτος για τη δολοφονίας του 20άχρονου φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα.

Σε διαφωνια στα ποσοστά από τη διακίνηση ναρκωτικών- ινδικής κάνναβης- αποδίδει τα κίνητρα της δολοφονίας του 20άχρονου φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα, ο 22άχρονος κατ ομολογίαν δράστης, ο οποίος προσήχθη (23/11) και εξεταζόταν ως ύποπτος.

Ο 22άχρονος συνελήφθη για κατοχή μικροποσότητας ινδικής κάνναβης όταν διενεργήθηκε κατ οίκον έρευνα(23/11) καθώς ήταν στον κύκλο ύποπτων. Οδηγήθηκε (24/11) στον Εισαγγελέα και επέστρεψε και παλι στην Ασφάλειας Αττικής όπου συνεχίστηκε η ανάκριση, καθως οι Αστυνομικοί είχαν παραλάβει το περιεχόμενο των επικοινωνιών απο τις άρσεις, και προέκυπτε επικοινωνία απο το κινητο του, με το Θοδωρή Γαλαζούλα, το επιμαχο διάστημα. Κατά την έρευνα στο σπίτι του, εντόπισαν μεταξύ άλλων και φυσίγγια κυνηγετικού όπλου για τα οποία προέκυψε ταύτιση με φυσίγγια τα οποία είχαν εντοπιστεί δίπλα από το πτώμα του Θοδωρή Γαλαζούλα (14/05)

Υπο την πίεση των αδιάσειστω στοιχείων που προέκυψαν κατά την προανάκριση ο 22άχρονος ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια, τον έντονο καυγά που προηγήθηκε στη συνάντηση με τον 20άχρονο και τη δολοφονία του.

Ο 22άχρονος ομολόγησε την πράξη του, και αναμένεται να οδηγηθεί εκ νεου στον Εισαγγελέα (25/11) με την ποινικη δικογραφία σε βάρος του κατηγορουμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση.