Σχιστό: Σε κρύπτη Porshce Cayenne, φύλαγε “πειραγμένο” πιστόλι (φωτο)

Με ποινικό μητρώο για αδικήματα του κοινού ποινικού, οδηγούσε επικίνδυνα το Porshce Cayenne και είχε σε κρύπτη τροποποιημένο παράνομο πιστόλι

Στη Λεωφόρο Σχιστού (18/12-04:00) τρία πληρώματα περιπολικών της Άμεσης Δράσης εντόπισαν την κίνηση με ιλιγγιώδη ταχύτητα του μαύρου Porshce Cayenne. Με ενημέρωση του Κέντρου ακολούθησαν το ύποπτο όχημα και σταμάτησαν τον οδηγό για έλεγχο.

Όπως προέκυψε κατά την εξακρίβωση στοιχείων του είχε απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις του κοινού ποινικού. Σε εξερεύνηση στο εσωτερικό του οχήματος σε ειδική κρύπτη οι Αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν πιστόλι με τροποποιημένα μέρη (σε cnc- κλείστρο και κάνη)  από εργοστασιακό GLOCK 9mm .

Ο οδηγός, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας,  με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Για το όπλο ενημερώθηκε το ΥΚΑ3ο/ΔΑΑ ενω ως πειστήριο έχει αποσταλεί στη ΔΕΕ για βαλλιστική εξέταση.

Οι κρύπτες που εντοπίζονται σε πολυτελή οχήματα σε έρευνες των Αστυνομικών το πρόσφατο διάστημα καθώς και οι κατασχέσεις παράνομων όπλων τα οποία καταδύονται στην επικράτεια έχουν προβληματίσει τις Αρχές Ασφαλείας και τις αρμόδιες υπηρεσίες.