Φυλακτό, Έβρου: Λαθρομετανάστης, επιχείρησε να πουλήσει όπλα σε Αστυνομικό “αγοραστή” και συνελήφθη

Επιχείρησε σε ραντεβού να προβεί σε αγοραπωλησία όπλων, με τους υποψήφιους αγοραστές να είναι Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής και συνελήφθη

Σε παρέβρια περιοχή του Φυλακτού Έβρου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνελήφθη (24/11) λαθρομετανάστης , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών. Οι Αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για τη δράση εγκληματικού κυκλώματος που διακινεί όπλα και ναρκωτικά στην Ελληνική επικράτεια, και σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση. Ορίστηκε ραντεβού αγοραπωλησίας όπλων και ναρκωτικών, όπου εμφανίσθηκε ο λαθρομετανάστης,  ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη Χώρα μας από την Τουρκία και πούλησε 470 ναρκωτικά δισκία, 8 πιστόλια και 25 φυσίγγια έναντι του ποσού των 6.000 ευρώ, σε “υποψήφιο αγοραστή” Αστυνομικό, τα οποία κατασχέθηκαν στην κατοχή του.

Με την ποινική σε βάρος του δικογραφία παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.