Το Porsche Cayenne του “Αρχηγού”.. έκρυβε σε “κρύπτη” περίστροφο με σφαίρες! (video)

Οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, εντόπισαν ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο πολυτελές όχημα του “Αρχηγού” της εγκληματικής οργάνωσης εμπορίας ναρκωτικών

Σε παράλληλες αστυνομικές επιχειρήσεις (03/12) σε Βούλα, Βύρωνα, Νέα Σμύρνη, Άνω Γλυφάδα και Αυλώνα Αττικής, Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, προχώρησαν σε συλλήψεις οχτώ μελών της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ ταυτοποιήθηκαν επιπλέον εφτά, εκ των οποίων δύο έγκλειστοι στις Φυλακές. Στις έρευνες που ακολούθησαν, κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 1.800 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, περίπου 1.356 γραμμάρια κοκαΐνης, 44,3 κιλά φύλλων κάνναβης κ.λπ. με το παράνομο οικονομικό όφελος για τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης από τη διακίνηση των ναρκωτικών να ξεπερνούν τα €6.000.000

Όπως προέκυψε κατά την παρακολούθηση των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης κάνναβης από την Αλβανία στην Ελλάδα, κυκλοφορούσε με Porsche Cayenne στα νότια προάστια, χωρίς ωστόσο να δηλώνει επαγγελματική δραστηριότητα. Επέλεγε ακριβή διαβίωση και είχε ρευστότητα χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει την προέλευση των χρημάτων. Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, κατά την εξερεύνηση του πολυτελούς οχήματος, εντοπίστηκε εγκατάσταση μηχανισμού με ειδική κρύπτη εντός του πολυτελούς οχήματος, και κατασχέθηκαν, αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους (188) γραμμαρίων, περίστροφο και (15) φυσίγγια, πτυσσόμενο γκλοπ καθώς επίσης ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Τις επιχειρήσεις συνέδραμαν Ομάδες της Ε.Κ.Α.Μ., της Ο.Π.Κ.Ε., του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών καθώς και υπάλληλοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε.

Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, το βράδυ της περασμένης Τρίτης (01/12) τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι, αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, όταν η οδηγός διερχόμενου οχήματος διεμβόλισε το στατικό υπηρεσιακό συμβατικό δίκυκλο, στο οποίο επέβαινε με οδηγό συνάδελφό της, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά στο χέρι . Η γυναίκα αστυνομικός νοσηλεύεται ακόμα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου, ενώ οι γιατροί (07/12) την ξύπνησαν από το τεχνητό κώμα και δείχνει να ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία της .

Τις επιχειρήσεις συνέδραμαν Ομάδες της Ε.Κ.Α.Μ., της Ο.Π.Κ.Ε., του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών καθώς και υπάλληλοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε.