Ρέθυμνο: Σε Αστυνομική επιχείρηση απελευθερώθηκε ο απαχθείς επιχειρηματίας Λεμπιδάκης

Με συλλήψεις της Αστυνομίας για την απαγωγή επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, και την απελευθέρωση του θύματος ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Αστυνομική επιχείρηση.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία από Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr οχτώ συλλήψεις και αναζητήσεις για συνεργους τους ηδη γνωστών στοιχείων στις Αρχες καθως στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη, όμηρος (30/03) στα χερια των δραστών, εμπλέκονται 15άτομα, και η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με την απελευθερωσή του.

Ο Μιχαλης Λεμπιδακης, εντοπίσθηκε σε μάνδρα αυτοκίνητων στο Ατσιπόπουλο του Ρεθυμνου, με τους Αστυνομικούς να έχουν ιχνιλατήσει το χώρο με θερμικές κάμερες και να επιχειρούν τις πρώτες πρωινές ώρες στην απελευθέρωση του ομήρου.

Από την αναγγελία της απελευθέρωσης του 53άχρονου επιχειρηματία, η καμπάνα στο χωριό Καλέσσα Ηρακλείου (το χωριό του) δεν έχει σταματήσει να χτυπάει χαρμόσυνα ενώ στην επιχείρηση της οικογένειας Λεμπιδάκη σταμάτησαν οι εργασίες καθως ειναι εντονη η συγκίνηση και επικρατεί κλίμα γιορτής.

Οι απαγωγείς είχαν έρθει σε επαφή με την οικογένεια του θύματος προκειμένου να τους καταθέσουν τα λύτρα που αξιωναν για να τον απελευθερώσουν ωστόσο δεν είχε επέλθει συμφωνία. Η απελευθέρωση του επιχειρηματία από τις Αστυνομικές Αρχές πραγματοποιήθηκε χωρίς τα χρήματα να έχουν καταβληθεί.

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛΑΣ.