Βριλήσσια: Τραγικό δυστύχημα ο θάνατος του Εισαγγελέα Εφετών Επ.Βρακατσέλη

Επιχείρησε να βοηθήσει  να κρεμάσει την κουρτίνα κι έπεσε από το μπαλκόνι ο Εισαγγελέας Εφετών Επαμεινώνδας Βρακατσέλης.
Σε τραγικό δυστύχημα αποδίδεται ο θάνατος του Εισαγγελέα Εφετών Επαμεινώνδα Βρακατσέλη, όταν το απόγεμα της Πεμπτης (28/09-07.00) από το διαμέρισμα 4ο ορόφου όπου διαβιούσε με την οικογένεια του, στα Βριλήσσια βρέθηκε στο κενό.

Όπως προέκυψε κατά τη διερεύνηση των αιτιών θανάτου του, ο Επαμεινώδας Βρακατσέλης ανέβηκε σε καρέκλα με ροδάκια για να κρεμάσει μια κουρτίνα στο κουρτινόξυλο. Λόγω της κίνησης και του βάρους η καρέκλα “ρόλαρε” με αποτέλεσμα ο 63άχρονος Εισαγγελέας να εκτιναχθεί από το ανοιχτό παράθυρο και από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου, στο κενό. Παρα την άμεση διακομιδή του στο Νοσοκομείου, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Ο Ανώτατος Εισαγγελικός Λειτουργός απο την Περατιά (Ακτίου Βόνιτσας) είχε χειριστεί τις πολύκροτες υποθέσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου και την εκδίκαση της υπόθεσης δολοφονίας του οπαδού του ΠΑΟ στη φονική συμπλοκή της Παιανίας, Μιχάλη Φιλόπουλου (03/2007).
Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/09) στο Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στα Βριλήσσια, και η ταφή (01/10) του πραγματοποιήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Περατιά Αιτωλοακαρνανίας.