Κρήτη: Σε εξέλιξη υπόθεση απαγωγή επιχειρηματία

Τα ίχνη του επιχειρηματία γόνου οικογένειας τραπεζίτη, αναζητούν οι Αρχές της Κρήτης, με την υπόθεση να αποδίδει την εξαφάνιση του σε απαγωγή.

Τα δύο οχήματα εντοπίστηκαν καμμένα κοντά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο (ΠΑΓΝΗ) του Ηρακλείου (30/03-17.00) Ένα αγροτικό χωρίς πινακίδες με το οποίο οι δράστες εκτιμάται ανέκοψαν την πορεία του οχήματος (BMW) του επιχειρηματία το οποιο επίσης εντοπίσθηκε (30/03-17.00) στη διαδρομή που ακολουθούσε προς το σπίτι της οικογένειας, εγκαταλελειμμένο και με εμφανή ίχνη πρόσκρουσης στην πλευρά του οδηγού. Οι οικείοι του, αν και επιχείρησαν επικοινωνία με τον επιχειρηματία, όταν καθυστέρησε να εμφανιστεί, ωστόσο το κινητό του παραμένει απενεργοποιημένο και εκτός σύνδεσης δικτύου.

Απαγωγή_λεμπιδάκη

Διερχόμενοι οδηγοί εντόπισαν στη μέση του δρόμου το πολυτελές ασημί Mercedes, με εμφανή ίχνη πρόσκρουσης από την πόρτα του οδηγού, ανοιχτές τις μπροστινές πόρτες και το παράθυρο αναζήτησαν τον οδηγό χωρίς να τον εντοπίσουν και άμεσα ενημέρωσαν την Αστυνομία. Τα δυο οχήματα, εξετάζονται στην Εγκληματολογική Υπηρεσία σε ιχνηλασία για τον εντοπισμό γενετικού υλικού.

Απαγωγη_λεμπιδάκη

Συμφωνα με τις Αστυνομικές πηγές του nantiaReport.gr, ενστολες δυνάμεις της Ασφάλειας Ηρακλείου και της Ο.Π.Κ.Ε. και των Τ.Α.Ε. έχουν αναπτύξει μπλόκα σε σημεία του επαρχιακού δικτύου, στην ευρύτερη περιοχή του Γαζίου προς τα Καλέσσα (οικισμός έξω από το Ηράκλειο), και σε περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου, ενώ έρευνες πραγματοποιούνται στην ενδοχώρα του Νομού.

Απαγωγή_λεμπιδάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαγωγείς φέρονται να έχουν ήδη επικοινωνήσει με την οικογένεια αξιώνοντας λύτρα, ενώ ειδικοί διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται στο Ηράκλειο για τις διαπραγμάτευσης.

Η υπόθεση κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή και οι πληροφορίες από τις επίσημες Αρχές είναι περιορισμένες ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο παρέμβασης Εισαγγελέα για τη δημοσιοποίηση στοιχείων της υπόθεσης καθώς τίθεται άμεσος κίνδυνος ζωής για το θύμα της απαγωγής.