Ψυχικό: Συλλήψεις για την κλοπή από στις θυρίδες της τράπεζας

Σε συλλήψεις προχώρησαν Αστυνομικοί της Ασφάλειας για την κλοπή από στις θυρίδες τραπεζικού υποκαταστήματος στο Ψυχικό με υπεξαίρεση χρυσού , κοσμημάτων, και ποσού ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας

Ασφαλείς αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr αναφέρουν τη σύλληψη 58χρονου άνδρα, γνωστός στους κοσμικούς κύκλους καθώς είναι σύζυγος τηλεοπτικής πεσόντας, κάτοχος θυρίδας στην ίδια  τράπεζα,  η εμπλοκή του οποίου ταυτοποιήθηκε από DNA και βιντεοληπτικό υλικό της τράπεζας. Ο 58χρονος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί , μεταξύ άλλων για αδικήματα του κοινού ποινικού απάτες,  υπεξαίρεση, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση μέσω υπολογιστή.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι δεν έχει εντοπιστεί το περιεχόμενο των θυρίδων, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή και συνεργών στην εσωτερική υπόθεση κλοπής από τις θυρίδες του τραπεζικού υποκαταστήματος στο Ψυχικό ενώ στις έρευνες έχει εμπλοκή και η Ειδική Υπηρεσίας με παρακολουθήσεις σε νόμιμες επισυνδέσεις. Σε βάρος του 58χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απείθεια ενώ με την αυτόφωρη διαδικασία παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.

Η κλοπή από στις θυρίδες τραπεζικού υποκαταστήματος στο Ψυχικό δηλώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο (2020) όταν σύζυγος επιχειρηματία άνοιξε τη θυρίδα που διατηρεί στο τραπεζικό κατάστημα και διαπίστωσε ότι είχαν αφαιρέσει χρήματα και τιμαλφή. Ακολούθησαν άλλες τρεις καταγγελίες ενώ διαπιστώθηκε και μια απόπειρα διάρρηξης σε θυρίδα η κάτοχος της οποίας έχει αποβιώσει από το 2018, με την υπόθεση να έχει ανατεθεί προς διερεύνηση στην Δίωξη Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής.