Προσωρινά κρατούμενος ο 42άχρονος – Τον αναγνώρισε ο σπουδαστής της Καλών Τεχνών

Στο γραφείο του Ανακριτή ο 24άχρονος σπουδαστής της Καλών Τεχνών κλήθηκε σε αναγνώριση του 42άχρονου, ο οποίος έχει συλληφθεί για την επίθεση και τον ξυλοδαρμό σε βάρος του.

Με σύμφωνη γνώμη του 14ου Ανακριτή και Εισαγγελέα τέθηκε σε προσωρινή κράτηση ο 42άχρονος κατηγορούμενος για την επίθεση και ξυλοδαρμό σε βάρος του 24άχρονου σπουδαστή της Καλων Τεχνών, Αλέξιου Λάζαρη.

Σύμφωνα με Δικαστικές πήγες, ο 24άχρονο σπουδαστής Αλέξιος Λάζαρης, φέρεται να αναγνώρισε -αν και πριν πέντε ημέρες (01/04) σε υπόδειξη φωτογραφικού υλικού φέρεται να μην τον είχε αναγνωρίσει – ανάμεσα στους δράστες της σε βάρος του επίθεσης, το 42άχρονο μετακλητό υπάλληλο της Βουλής στο γραφείο του ΓΓ της Χρυσής Αυγής.

Ακολούθησε η απολογία του 42άχρονου ο οποίος με απολογητικό υπόμνημα, απάντησε στις ερωτήσεις του Ανακριτή για τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες. Υπήρξε διαφωνία Εισαγγελέα και Ανακριτή ωστόσο η τελική απόφαση ήταν ο 42άχρονος κατηγορούμενος να κρατηθεί προσωρινά.

Ο 42άχρονος αρνήθηκε ότι είναι ο δράστης της επίθεσης  και  σύμφωνα με το συνήγορό του Δημ. Παπαγρηγορίου, «όσον αφορά την αναγνώριση η οποία έγινε μόλις σήμερα από τον παθόντα θωρώ ότι τον παρέσυρε σε αυτή η κατά κόρον εμφάνιση εικόνων μου στα ΜΜΕ και σε ορισμένα μάλιστα χωρίς απόκρυψη των προσωπικών μου στοιχείων αλλά και η δημοσιοποίηση φωτογραφιών μου στα έντυπα μέσα».