Ενώπιον του Ανακριτή- Δεν αναγνωρίζει ο σπουδαστής τον 42άχρονο, ως δράστη τον αποδίδει μαρτυρία περίοικου σε προσωπικές διαφορές μαζί του

Με την προθεσμία που έλαβε για να απολογηθεί ο 42άχρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή, αναμένεται να μεταχθεί ενώπιον του 14ου Τακτικου Ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο 42άχρονος -σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport– δεν εχει αναγνωριστεί ως δράστης της σε βάρος του επίθεσης από το  24άχρονο σπουδαστή της Καλών Τεχνών Αλέξιο Λάζαρη. Ωστόσο φέρεται να κατ ονομάζεται μόνο από περίοικο ο οποίος είχε προσωπικές διαφορές με τον 42άχρονο. Ο φερόμενος αυτόπτης μάρτυρας, κατά το παρελθόν ήταν θαμώνας στη οικογενειακή του επιχείρηση (μπυραρία) στην περιοχή, και τον είχαν απομακρύνει καθώς λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζει, με φραστικές προκλήσεις παρενοχλούσε νεαρές θαμώνες του μαγαζιού  και είχε γίνει σε κάποιες περιπτώσεις επιθετικός με αποτέλεσμα ανεπιθύμητος να μη γίνεται δεκτός στο χώρο.

Καλά το παρελθόν η οικογενειακή επιχείρηση της μητέρες του 42άχρονου, έχει αποτελέσει (24/10 2014) στόχο εμπρηστικής επίθεσης με τους δράστες να παραμένουν ασύλληπτοι ενω για τη συγκεκριμένη ενέργεια, ανυπόγραφο κείμενο έχει αναρτηθεί (26/10 2014) σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου. 
Σε βάρος του 42άχρονου ο Εισαγγελέας (01/04) άσκησε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία  και τον παρέπεμψε νώπιον του 14ου Τακτικού Ανακριτή απο τον οποιο ζητησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί (03/04).