Προφυλακιστέος υψηλόβαθμος παράγοντας Κολυμβητικού Ομίλου της Αττικής- Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε ανήλικες αθλήτριες

Εντολή προφυλάκισης για ιδρυτικό μέλος Κολυμβητικού Ομίλου με καταγγελίες από δύο ανήλικες αθλήτριες στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής

Οι δύο έφηβες- σήμερα ηλικίας 17ετων- αθλήτριες του υγρού στίβου,  κατήγγειλαν τον 74χρονο -σήμερα- Θ.Α Ιδρυτικό μέλος Κολυμβητικού Ομίλου της Αττικής για σεξουαλική κακοποίηση τα έτη 2013-2015 σε ηλικία τους 10ετών. Όπως κατέθεσαν οι δύο αθλήτριες ο παράγοντας του Κολυμβητικού Ομίλου και υπεύθυνος για τη διεξαγωγή των προπονήσεων τις προσέγγισε ξεχωριστά με πρόφαση τη χορήγηση κρέμας που είχε στο φαρμακείο του,  τις παρέσυρε στο σπίτι του.

Με τις κατηγορίες για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων, πορνογραφία ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, βιασμό και παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων, ο 74χρονος παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.

Με ένταλμα σύλληψης του Εισαγγελέα (10/03), οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων σε κατ οίκον έρευνα, προχώρησαν στη σύλληψη του 74χρονου ενω μεταξύ άλλων στον υπολογιστή του κατέσχεσαν πορνογραφικό υλικό, κινητά και έξι επιχειρησιακά μαχαίρια.

Στον 74χρονο Θ.Α, ασκήθηκε Ποινική Δίωξη από τον Εισαγγελέα και τον παρέπεμψε σε Ανακριτή. Από κοινού με την ολοκλήρωση της απολογίας του, ενώπιον των Δικαστικών Αρχών (13/03), αποφασίστηκε η προφυλάκιση του στις Δικαστικές Φυλακές της Τρίπολης.