Ποινή φυλάκισης και χρηματικό πρόστιμο επέβαλε το Αυτόφωρο, για τους “άσκοπους πυροβολισμούς” στο Εφετείο

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε ο 44άχρονος, για τους “άσκοπους πυροβολισμούς”, ενω έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, με περίστροφο το οποίο κατείχε παράνομα, στον προαύλιο χώρο του Εφετείου.

Ποινή φυλάκισης δύο ετών και δύο μηνών καθώς και χρηματικό πρόστιμο #€1500 επέβαλε το  Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο (13/08) στο Μανώλη Βουρβαχάκη, 44, για τους “άσκοπους πυροβολισμούς”, στο προαύλιο του Εφετείου.

Ο θείος του Μάριου Παπαγεωργίου, με κατηγορίες για τέσσερα πλημμελήματα η εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη   για άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη οπλοφορία – οπλοκατοχής και αντίσταση.

Ασκοποι_πυροβολισμοι

Ο 44άχρονος ενώπιον των Αστυνομικών της Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του. Υποστήριξε ότι ήταν πράξη απελπισίας και οργής, καθώς ήθελε να εκφοβίσει τους δράστες της δολοφονίας του ανιψιού του- Μάριου Παπαγεωργίου, ώστε να αποκαλύψουν, το σημείο που είναι θαμμένος. “Ήθελα η μάνα του να βρεί επιτέλους το παιδί της να το θάψει, να έχει κάπου να ανάψει λίγο λιβάνι”, φερεται να υποστήριξε ο ξαδέρφος της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου στους Αστυνομικούς της ΓΑΔΑ.