Πνίγηκε στο γεύμα, σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό, ο ηλικίας 2,5ετών γιος Αστυνομικού

Ο πατέρας του νηπίου, Aστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Διαβατηρίων του Ελευθέριος Βενιζέλος, ενημερώθηκε για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον μόλις δυόμιση ετών γιο του στον παιδικό σταθμο .

Το δυόμιση ετών αγορακι, βρισκόταν στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό (04/10) όταν κατά το γεύμα που τους προσφέρεται, πνίγηκε από τροφή που έφαγε.

Άμεσα έγινε προσπάθεια να επανέλθει το νηπιο, από τις δύο νηπιαγωγούς, ενω με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου και υποβλήθηκε σε ιατρική πράξη αφαίρεσης της τροφής απο τον πνεύμονα. Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr το παιδί νοσηλευτηκε για 5 ημέρες στο “Παιδων” διαδωληνομενο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Ο πάτερας του νηπίου, Υπηρετεί στο Τμήμα Διαβατηρίων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και είναι πατέρας τριών ακόμα τέκτων.

Συνάδεφλοι του Αστυνομικού, στην αναγγελία της τραγικής κατάληξης του γιου του, δηλώνουν  συμπαραστάτες στο δράμα της οικογένειας του συναδέλφου τους, ωστε να αντιμετωπίσει την ανείπωτη τραγωδία που βιώνουν. Για την υπόθεση έχει κινηθεί νομική διαδικασία προκειμένου να διερευνηθεί τυχών αμέλαεια, και να τιμωρηθεί εφοσων διαπιστωθεί, προκειμένου να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.

“Το μόνο σίγουρο, είναι πως έφυγε ένας μικρός άγγελος” σχολιάζουν μεταξύ άλλων συνάδεφοι του Αστυνομικού.

Ο πατέρας του νηπίου,  κατέθεσε στο ΤΑ Αγίου Δημητρίου μηνυτήρια αναφορά καθώς αμφισβητεί ότι έγιναν όλες οι ενέργειες από τους υπεύθυνους του Παιδικού Σταθμού ώστε να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του 2,5ετων γιου του.