Τους έφυγε κουτσός Γεωργιανός κρατούμενος σε μεταγωγή από το Νοσοκομείο

Ο ένας Αστυνομικός πήγε για τσιγάρο ενώ ο έτερος συνοδός του κρατούμενου ακολούθησε την υπόδειξη της νοσηλεύτριας και περίμενε έξω από το ιατρείο τον κρατούμενο, ενώ και η νοσηλεύτρια βγήκε από το χώρο

Ως persona no grata  συνελήφθη από Αστυνομικούς του Αεροδρομίου ο Γεωργιανός άνδρας με την περιορισμένη κινητική ικανότητα . Αν και σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται άμεσα επαναπροώθηση,  στη συγκεκριμένη περίπτωση ο άνδρας ηλικίας περίπου 50ετων συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ωστόσο ενοχλήσεις που επικαλέστηκε υποχρέωσαν μεταγωγή του στο Νοσοκομείο “Γεννηματάς”. Δύο Αστυνομικοί μετέφεραν τον κρατούμενο επανεξέτασης.

Λόγω της αναμονής και της παρουσίας δυο Αστυνομικών,  ο ένας συνοδός, πήγε για τσιγάρο ενώ ο έτερος συνάδελφός  του και συνοδός του κρατούμενου, ακολούθησε την υπόδειξη της νοσηλεύτριας και βγήκε σε αναμονή έξω από το εξεταστήριο  αναμένοντας τον κρατούμενο. Ωστοσοκαι η νοσηλεύτρια βγήκε από το χώρο της εξέτασης,  με τον κρατούμενο να παραμένει ασυνόδευτος,  δράττοντας την ευκαιρία… να αποδράσει.

Μόλις έγινε αντιληπτή η απουσία του κρατούμενου, δόθηκε εντολή για ανζητήσεις, χωρίς ωστόσο άμεσα αποτέλεσμα.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία.