Πέραμα: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 81άχρονου- Συνελφθη ως δράστης ο βαπτισιμιός του θύματος

Εξιχνιάσθηκε  από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονίας σε βάρος του 81άχρονου στο Πέραμα

Συνελήφθη ο 35άχρονος αναδεξιμιός από τη σύζυγο του η οποία έχει αποβιώσει απο χρόνια, ταυτοποιήθηκε ως δράστης της δολοφονίας και εμπρησμού της μονοκατοικίας και του οχήματος υπερήλικα νονού του στο Πέραμα (24/08). Το πτώμα του 81άχρονου, είχαν εντοπίσει οι οχτώ Πυροσβέστες που μετέβησαν και επιχείρησαν στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς κατά την αποκάθαρση (24/08-16.30) στη μονοκατοικία της οδού Κολοκοτρώνη στο Πέραμα .

Κλιμάκιο του ΥΔΕΖΙ της Ασφάλειας Αττικής και ιατροδικαστής, κατά την αυτοψία τη νεκροψία στο χώρο διαπίστωσαν ότι το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό, ενώ το σπίτι παρουσιάζει ίχνη έρευνας. Ο δράστης θέλησε να αποκρύψει τα ίχνη του με τον εμπρησμό, όπως διαπιστώθηκε, είχε εισέλθει στην οικία του 81άχρονου με σκοπό την κλοπή, ωστόσο ο υπέργηρος άνδρας επέστρεψε στην μονοκατοικία του, και ο 35άχρονος δράστης τον έπληξε με μαχαίρι που έφερε στην κατοχή του.

Στη συνέχεια, αφού αφαίρεσε την τραπεζική κάρτα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος, στο οποίο προκάλεσε εμπρησμό και το εγκατέλειψε στο Σχιστό προκειμένου να εξαφανίσει τα
ίχνη του και αποχώρησε από την περιοχή.

Όπως διαπίστωσαν οι Αστυνομικοί, ο 35άχρονος στην προσπάθειά του να πυρπολήσει το αυτοκίνητο του νονού του, έφερε εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια του, και ειχε μεταβεί στο ΚΑΤ για περίθαλψη . Στο παρελθόν είχε απασχολήσει για κλοπές,  ναρκωτικά και παραβάσεις του Νόμου περί όπλων .

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 35άχρονος και παραπέμφθηκε ενώπιών του.