Πέραμα: Προκάλεσε εμπρησμό για να αποκρύψει το έγκλημα

Η πυρκαγιά στη μονοκατοικία στο Πέραμα έκρυβε το δράστη της δολοφονίας του ενοίκου της

Τον εντόπισαν νεκρό σε αποκάθαρση φωτιάς (24/08-16.30) σε μονοκατοικία της οδού Κολοκοτρώνη στο Πέραμα οι οχτώ Πυροσβέστες που μετέβησαν και επιχείρησαν στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς .

Κίνητρο αποδίδεται η ληστεία

Στο χώρο κλήθηκε κλιμάκιο της ΥΔΕΖΙ και ιατροδικαστής, και όπως αποκαλύφθηκε κατά τη νεκροψία και αυτοψία στο χώρο το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό, ενώ το σπίτι παρουσιάζει ίχνη έρευνας. Εκτιμάται ωστόσο σχεδόν βέβαιο, ότι ο δράστης θέλησε να αποκρύψει τα ίχνη του με τον εμπρησμό ενώ εξετάζεται να πρόκειται γ αι οικείο του πρόσωπο. Απο τα ευργνατα εξετάζεται ο ηλικιωμένος άνδρας να αντιστάθηκε, ενδεχομένως να αναγνωρίσει πρόσωπα και αφού τον έπληξαν βαρύτατα με μαχαίρι στη συνέχεια προκάλεσαν  εμπρησμο ωστε να αποκρύψουν την ταυτότητά του και τα ίχνη τους .
Ο ηλικιωμένος είχε έναν θετό γιο, από το δεύτερο γαμο του γιο της συζυγου του, η οποία εχει αποβιώσει, με τον οποίο δεν διατηρούν επαφές μετά τον θάνατό της. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.