Πέραμα: Προκάλεσαν εμπρησμό και εγκατέλειψαν το όχημα του ηλικιωμένου που δολοφονήθηκε και έβαλαν φωτισ στο σπίτι του

Έντονο προβληματισμό στις Αρχές για τα κίνητρα εκτός από τη ληστεία, να περιπλέκονται και σε προσωπικά ζητήματα

Προκάλεσαν εμπρησμό για να αποκρύψουν το έγκλημα υπέργηρου στο Πέραμα (24/08-16.30) ωστόσο ο εμπρησμός του ΙΧΕ το οποίο είχε στην κατοχή του το θύμα προκαλεί έντονο προβληματισμό στις Αρχές

Εντοπίστηκε καμένο στο Σχιστό το αυτοκίνητο του 81χρονου δυο μέρες μετά (26/08-13.30) την άγρια δολοφονία του στο σπίτι του στο Πέραμα. Το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής μετά τη  κατάσβεση της φωτιάς και την εξακρίβωση στοιχείων του ιδιοκτήτη ενημέρωσαν την ΥΔΕΖΙ της Ασφάλειας Αττικής.
Όταν εντοπίσθηκε το πτώμα του ηλικιωμένου στο χώρο κλήθηκε κλιμάκιο της ΥΔΕΖΙ και ιατροδικαστής, και όπως αποκαλύφθηκε κατά τη νεκροψία και αυτοψία στο χώρο το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό, ενώ το σπίτι παρουσιάζει ίχνη έρευνας.

Εκτιμάται ωστόσο σχεδόν βέβαιο, ότι ο δράστης θέλησε να αποκρύψει τα ίχνη του με τον εμπρησμό ενώ εξετάζεται να πρόκειται για γνωστό ή οικείο του πρόσωπο. Απο τα ευρήματα εξετάζεται ο ηλικιωμένος άνδρας να αντιστάθηκε, ενδεχομένως να αναγνωρίσει πρόσωπα και αφού τον έπληξαν βαρύτατα με μαχαίρι στη συνέχεια προκάλεσαν  εμπρησμο ωστε να αποκρύψουν την ταυτότητά του και τα ίχνη τους .
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.