Λέσβος: Αστυνομικοί σε Υπηρεσία στο ΚΥΤ έλαβαν κλήση Τροχαίας και αφαίρεση πινακίδων για “παράνομη στάθμευση” έξω… απο σκηνή

Τροχονόμοι πήραν πινακίδες και επέδωσαν κλήσεις στα ΙΧΕ οχήματα των συναδέλφων τους οι οποίοι έχουν μεταβεί στο νησί μετά τα επεισόδια στη Μόρια

Τα ιδιωτικά οχήματα των Αστυνομικών οι οποίοι βρέθηκαν από άλλες Υπηρεσίες της ηπειρωτικής χωρας σε ενίσχυση της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης ήταν σταθμευμένα (22/09) έξω από την “προσωρινή” δομή στο Μαυροβούνι Λέσβου. Μετά την υπηρεσία τους, εντόπισαν στα ιδιωτικά τους οχήματα, κλήσεις Τροχαίας και τους είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες για ..παράνομη στάθμευση .

Ενδεικτικό το σχόλιο Αστυνομικού ο οποίος υπηρετεί στις δυνάμεις που έχουν μεταβεί στη Λέσβο σε ενίσχυση της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης στη διαχείριση του μεταναστευτικού.

“Το “ευχαριστώ” για αυτες τις μερες που δουλευουμε σε αυτο το χαος, ερχόμενος σε επαφη και καταγραφοντας τοσες χιλιαδες ατομα, ηταν κληση και αφαίρεση πινακιδων στο οχημα μου που εχω παρκαρει διπλα στην σκηνη που δουλευαμε”…..

Οπως επισημαίνετε στην περιοχή δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης και με δεδομένο ότι το ένστολο προσωπικό έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την ομαλοποίηση της χαοτικής κατάστασης με τούς λαθρομετανάστες, μετά από το κάψιμο της δομής στη Μόρια , θα μπορούσε με Διοικητική μέριμνα η αντιμετώπισή τους από τη ΔΑ Λέσβου να είναι πιο.. συναδελφική.