Πατήσια: Ταυτοποίησαν και συνέλαβαν τους δολοφόνους της 84χρονης- Εισέβαλλαν στο διαμέρισμα της, για ληστεία

Τους δολοφόνους της 84χρονης γυναίκας μεσα στο διαμέρισμά της στα Πατήσια, ταυτοποίησαν και προχώρησαν σε συλλήψεις οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας

Η υπέργηρη γυναίκα, ζουσε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, επι της οδού Μηλιαράκη στα Πατήσια με το γιο της, ο οποίος και την εντόπισε νεκρή με τον ιατροδικαστή να αποδίδει το θάνατο της 84χρονης, σε ασφυξία.

Η 84χρονη, εντοπίσθηκε νεκρή πεσμένη μπρούμυτα στο σαλόνι μπροστά στην πόρτα του διαμερίσματος, λίγο μετά τις 10 το πρωί (08/03 2021) από τον γιο της, και άμεσα ενημέρωσε την Ασφάλεια. Ο θάνατος της υπέργηρης γυναίκας αποδόθηκε απο τον ιατροδικαστή σε απόφραξη αναπνευστικής οδού, ασφυξία.

Κατά την αυτοψία στο διαμέρισμα οι ιχνηλάτες της ΔΕΕ περισυνέλλεξαν πειστήρια που οδήγησαν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Πρόκειται για πέντε δράστες εκ των οποίων δυο κατοχοι ελληνικών διαβατηρίων είναι έγκλειστοι σε καταστήματα κράτησης του εξωτερικου κι έναν 25χρονο αλλοδαπό έγκλειστος σε Σωφρονιστικό Κατάστημα. Ενώ συνελήφθησαν με εντάλματα, δυο αλλοδαποί- 20χρονος και 38χρονη.

Ως κινητρο της εισβολής των δραστών στο διαμέρισμα της 84χρονης, η ληστεία, κατά τη διάρκεια της οποίας προκάλεσαν στη υπεργηρη γυναικα ασφυκτικό θάνατο με απόφραξη των αναπνευστικών οδών.

Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα