Χαλάνδρι: Συνελήφθη φίλος του νεκρού οδηγού- Μαρτυρίες για κόντρες απο αυτόπτες μάρτυρες- Χωρίς δίπλωμα ο 18χρονος

Από την Τροχαία προχώρησαν σε σύλληψη φίλου του 18χρονου οδηγού,  ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός μετά από εκτροπή και πρόσκρουση του οχήματός του στο θανατηφόρο δυστύχημα τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι

Ενεργουντες την προανάκριση, απο το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής προχώρησαν σε σύλληψη του 19χρονου, φίλου του Παναγιώτη Κυριάκη, του 18χρονου ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός απο τα συντρίμμια του οχήματος του, στο θανατηφόρο δυστύχημα τα ξημερώματα (28/06-04.15) με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της επικίνδυνης οδήγησης.

Απο μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες οι δυο νεαροί φέρονται να έκαναν κόντρες με τα οχήματα που επέβαιναν. Κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος οδηγός του οχήματος που τραυματίσθηκε θανάσιμα δεν ήταν κάτοχος διπλώματος οδήγησης ενώ κατά τον απεγκλωβισμό του, οι διασώστες διαπίστωσαν ότι δεν έφερε ούτε ζώνη ασφαλείας.

Ο 19χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα, διενεργεί το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής .