Παρέμβαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη της 90άχρονης Ποντιας που πωλούσε “τερλίκια”

Τη διερεύνηση της υπόθεσης διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, μετά την έκταση που πήρε το θέμα, με τη σύλληψη της 90άχρονης Ποντιας που επέλεκε και πωλούσε.. “τερλίκια”.

Απο το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με εντολή (22/03) προς τη Γενική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ζητείται να διερευνηθεί το περιστατικό υπό  τις οποιες συνθήκες έγινε η προσαγωγή της υπερήλικης γυναίκας, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμέλημα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Nantiareport.gr, η 90άχρονη Ομογενής Ποντια, προσήχθη (19/03-11.30) από Αστυνομικούς του Α.Τ. Αμπελοκήπων- Μενεμένης, έπειτα από καταγγελία, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. Ωστόσο η κόρη της 90άχρονης επιμένει, ότι η μητέρα της πωλούσε τα τερλίκια που πλέκει η ίδια, κάτω από το σπίτι της, πλησίον κάδων μακριά από τη λαϊκή αγορά.

Στο Αστυνομικό Τμήμα η ηλικιωμένη γυναίκα κρατήθηκε για σχεδόν δύο ώρες σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ (19/04-13.20), με την κόρη της να υποστηρίζει οτι κρατήθηκε μέχρι σχεδόν τα μεσάνυχτα της ιδιας ημέρας, και με προφορική εντολή της Εισαγγελέως αφού της πήραν αποτυπώματα, αφέθηκε ελεύθερη, διαβιβάζοντας τη δικογραφία για το περιστατικό.