“Ως «υπηρέτες» του Νόμου δεν θα σχολιάσουμε το περιστατικό, θα περιμένουμε την απόφαση των αρμοδίων οργάνων της Δικαιοσύνης”

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

Η ανακοίνωση :

“Οι Αστυνομικοί της Ροδόπης τους τελευταίους δύο μήνες, δίνουμε καθημερινές μάχες σε δύο μέτωπα, στον Έβρο για να προστατεύσουμε τα σύνορα της χώρας μας και της Ευρώπης, αλλά και στον νομό μας, εφαρμόζοντας τα μέτρα για την προστασία του κοινού από την πανδημία του ιού Covid -19. Έτσι και τις Άγιες μέρες του Πάσχα δεκάδες συνάδελφοι μας βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες τους ώστε το κοινωνικό σύνολο να παραμείνει ασφαλές. Δυστυχώς κάποιοι – λίγοι – συμπολίτες μας δεν συμμορφώθηκαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις του Νόμου. Ένα τέτοιο περιστατικό είδε τα φώτα της δημοσιότητας σήμερα , παρόλο που η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ως «υπηρέτες» του Νόμου δεν θα σχολιάσουμε το περιστατικό, οποιεσδήποτε κρίσεις, χαρακτηρισμοί και αντεγκλήσεις περιττεύουν. Θα περιμένουμε την απόφαση των αρμοδίων οργάνων της Δικαιοσύνης. Το μόνο, ίσως που θα μπορούσαμε να πούμε και οφείλουμε να το κάνουμε είναι ότι το μέλος μας, που κλήθηκε να εφαρμόσει το Νόμο, είναι ένας εξαίρετος και έμπειρος συνάδελφος που με το ήθος και την εργατικότητα του μας κάνει υπερήφανους που εργαζόμαστε μαζί του.

Ευχόμαστε σε όλους η Ανάσταση του Κυρίου μας να μας δώσει δύναμη, υγεία και υπομονή και απευχόμαστε να συμβούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον”.