“Ό, τι έγινε ήταν με τη θέληση τους δεν έκανα τίποτα που δεν το θέλανε”

Υποστηρίζει ότι οι συνευρέσεις του με τις ανήλικες ήταν με τη συγκατάθεση τους, και ότι του ζήτησαν ναρκωτικά στις μεταξύ τους επικοινωνίες.

“Ό, τι έγινε ήταν με τη θέληση τους δεν έκανα τίποτα που δεν το θέλανε. Μου ζήτησαν να τις προμηθεύσω με ναρκωτικά, μου ζήτησαν και χάπια ecstasy. Κάναμε χρήση και μετά συνευρεθήκαμε. Η μία, μάλιστα, φεύγοντας μου έκλεψε και ναρκωτικά χασίς. Δεν βίασα καμία. Ήταν λάθος μου, αλλά δεν θα έκανα τίποτα χωρίς τη θέληση τους”, κατέθεσε στους Αστυνομικούς ο 29άχρονος Κωνσταντίνος Πετσουλας από τη Δάφνη.
Η ανήλικη τους τελευταίους τρεις μήνες διεμενε σε δομή  φιλοξενίας, με μικρή παραμονή στην οικογένειά της, ενώ είχε και στο παρελθόν διανείμει στην συγκεκριμένη δομή. Αστυνομικοί που την εντοπισαν σε παγκάκι αλσυλίου στα Νότια προάστια μετέφεραν την έφηβη στο σπίτι της, και οι γονείς της, την έπεισαν να μιλήσει την αλήθεια στην Αστυνομία για ό,τι ακριβώς είχε συμβεί.

«Ο Κ. με ρώτησε αν συμφωνούσα να πάω στο σπίτι και αρνήθηκα. Είχαμε βρεθεί σε ένα παρκάκι πίσω από μια πολυκατοικία.Ο ίδιος επέμεινε και προσφέρθηκε να μου δώσει λεφτά αρκεί να πάω μαζί του εγώ αρνήθηκα, αυτός επέμενε και δέχθηκα μετά από μεγάλη επιμονή. Μπήκαμε σε μια πολυκατοικία και συγκράτησα μόνο τον αριθμό 64 που ήταν γραμμένο πάνω από την κεντρική είσοδο. Πρόλαβα να δω το ασανσέρ που σταμάτησε στον δεύτερο όροφο», ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με πληροφορίες η ανήλικη κοπέλα.

«Ήταν ένα σπίτι μικρό που είχε κουζίνα σαλόνι και δυο δωμάτια. Όλη την προετοιμασία για τη χρήση των ναρκωτικών την έκανε ο Κ. Ετοίμαζε τα ναρκωτικά με τη μέθοδο free base, δηλαδή καπνιστή σε πλαστικό μπουκάλι. Τον έβλεπα σε ό,τι έκανε. Μείναμε στο σπίτι 3 ώρες κάναμε αμέσως χρήση με εισπνοές και στη συνέχεια υπό την επήρεια των ναρκωτικών και ενώ άρχισα να έχω παραισθήσεις αυτός μου ζήτησε να κάνουμε έρωτα …. Άρχισα να έχω παραισθήσεις να μην καταλαβαίνω τι κάνω και κυρίως να μην μπορώ να αντιδράσω»

«Φύγαμε και με άφησε κοντά σε ένα γήπεδο μπάσκετ. Εκεί φοβήθηκα να γυρίσω πίσω γιατί θα με έβλεπαν πως ήμουν και δεν ήξερα τι να πω στους δικούς μου. Έτσι κάθισα και κοιμήθηκα σε μια πυλωτή πολυκατοικίας».
Οι υπεύθυνοι του Ιδρύματος όπου φιλοξενούσε την ανήλικη, φιλοξενεί συνολικά 37εφήβους σε ελεύθερη διαβίωση.