Δάφνη: Προσέγγιζε ανήλικες, τις βίαζε αφού τους χορηγούσε ναρκωτικά

Χορηγούσε κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη στις ανήλικες και προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενω εντόπιζε τις ανήλικες μέσω κοινωνικών δικτύων.

Συνελήφθη (03/02) στο σπιτι του στη Δάφνη, ο 29άχρονος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα παραπέμφθηκε με τη δικογραφία σε βάρος του για βιασμούς σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών με τη χορήγηση χημικών ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές στο Nantiareport.gr, ο 29άχρονος πριν από 15ημέρες, είχε προσεγγίσει σε κοινωνικό δίκτυο τη 16άχρονη και σε προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ τους,  χορήγησε στην έφηβη κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη και έκαναν μαζί χρήση ουσιών.

Ο 29άχρονος πραγματοποίησε ραντεβού και με 15άχρονη με τη χορήγηση ναρκωτικής ουσίας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η ανήλικη εντοπίστηκε από πλήρωμα περιπολικού ύστερα από αναγγελία “απουσίας ” της για μεγάλο χρονικό διάστημα,  σε άσχημη κατάσταση και τους περιέγραψε  τι είχε προηγηθεί. Αστυνομικοί της Ασφάλειας μετέβησαν στο σπίτι του 29άχρονου στη Δάφνη και προχώρησαν στη σύλληψη του. Σύμφωνα με πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές στο σπίτι, η σύντροφος του, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Στο σπίτι του 29άχρονου κατασχέθηκαν:

– 3,6 γρμ κοκκαΐνης
– 1 γρμ κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης
– 2 γυαλινες συσκευές για το κάπνισμα της μεθαμφεταμίνης
– ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα λάπτοπ και μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

Ο 29άχρονος οδηγήθηκε  στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή, ενώ η έρευνα για τυχόν συμμετοχής του και σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Σύμφωνα με Δικαστικές πηγές, αναμένεται Εισαγγελική διάταξη δημοσιοποίησης των στοιχείων του ώστε να διακριβωθεί η δραση του.